Translate

17 martie 2013

NOTD:NEON ORANGE

Buna dragelor! :)

Free time...again!!! Cred ca v-ati dat seama,nu?! Ca altfel nu vedeati postare pe blog...:P :DD

In postarea aceasta va aratam ce bunatati am primit de la sora mea din Anglia...se pare ca totusi nu v-am aratat chiar tot...

Intr-o zi cu soare,cu ocazia unei vizite la mama,curioasa din mine s-a dezlantuit si a inceput sa cotrobaie printre cosmeticalele si ojele surioarei...cu ea de fata,desigur! ;)

Cu aceasta ocazie,Adriana s-a gandit sa se descotoroseasca de ojele pe care ea nu le folosea...si asa m-am procopsit cu 7 oje dragutele si foarte...neon! :)))

Si cum mie nu imi plac deloc ojele colorate(yeah right!!!),desigur ca le-am luat cat mai repede,de teama sa nu se razgandeasca...:P :)))

Sooo...here they are...doar 6,pentru ca pe a saptea am amestecat-o cu cea verde,si o sa va arat rezultatul final.



Prima are 18 ml(sau avea,ca in poza apare doar sticla goala :P),cele din mijloc cate 6 ml si ultima este crackle si are 7 ml.

Cea de-a saptea era o oja albastru neon,de la Avon,dar care era cam transparenta...cine si-a cumparat-o,cunoaste... :)
Se numeste Blue Shock...


Pentru ca si prima oja(cea verde) era cam transparenta,si cum imi placeau ambele nuante,m-am hotarat sa le amestec...oricum,ce aveam de stricat? :)))...nu ar fi ca si cum nu as mai avea nuante de albastru sau verde...:P

Rezultatul...verde cu reflexe albastre,neon...sau as putea spune smarald neon! Arata fantastic in sticluta,nu cred ca am mai vazut asemenea nuanta undeva(dar,totusi,sunt destul de limitata in materie de oje)...va las sa vedeti,si sa apreciati singure nuanta...:)



Mie mi se pare superba! :)

Si acum,sa stiti ca am si inceput sa le incerc...in timpul liber,desigur! Asa ca de aseara,port pe unghii nuanta portocalie...si imi place la nebunie! Pot sa va spun ca oja e aplicata in doar un strat,si s-a intins perfect,acoperind foarte bine unghia(desi e micuta,pensula ojei e destul de lata si acopera bine din vreo doua-trei miscari).

Si desigur,nu puteau sa lipseasca bulinele...pe care le-am facut cu instrumentul pentru buline si oja neagra de la Avon-Licorice... o puteti vedea aici... ;)

Scuzati marginile murdarite...:P



Care oja va place mai mult? Pe care v-ar placea sa o vedeti pe unghii? :)

Kiss! :*

4 comentarii:

  1. Îmi plac mult nuanţele de roz (şi cea simplă şi cea Crackle). Nu mă aşteptam ca portocaliul să arate aşa bine pe unghii! :x

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate arata excelent iar manichiura ta e dulce foc. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubesc culorile Neon<3 sunt superbe toate:)
    pup:*

    RăspundețiȘtergere
  4. ai inceput cu portocaliu special pentru mine, nu? :))

    RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)