Translate

06 aprilie 2013

DIY:PENSULA PENTRU FOND DE TEN

Buna dragelor! :)

Vreau sa va arat astazi o ustensila pe care am realizat-o eu(partial),si care mi-a fost de mare folos cand nu aveam chef sa ma murdaresc pe maini. :)

Prin decembrie am fost la un magazin cu cosmetice din Fetesti,si de acolo mi-am luat un set de pensule cu vreo 13 lei.
Pensulicile sun foarte bune,din par artificial,bine lipite si nu le cad fire.
Din tot setul doar doua nu le folosesc pentru scopul initial:pe cea pentru buze si pe cea pentru pudra.
Cea pentru buze are o intrebuintare mult mai buna: cu ea aplic creionul Supershock pe pleoapa,fac niste codite cu ea...originale,nu gluma! :)))

Si acum am ajuns la cea de-a doua pensula,si anume cea pentru pudra.
Ei bine,aceasta pensula era cam mica si cam moale si nu reuseam sa aplic cum trebuie cu ea nici pudra,nici blush.

Asa ca mi-a trecut prin cap(intr-o zi cand ma holbam la ea si nu stiam la ce sa o folosesc) ca eu nu am o pensula pentru FDT...si mi s-a aprins beculetul! O transform in pensula pentru FDT,zic...:))
Si am inceput iar sa ma holbez,si ma holbam si ma holbam...pana mi-a dat sotul ideea cum sa o fac...desigur,nu e prea eleganta,e cam din topor,sa zic asa...na...ca o chestie facuta cu ce ai pe la indemana.



Dupa cum ziceam,nu arata foarte bine cu chestia aia prinsa,dar face o treaba minunata! Aplica FDT fara dungi si foarte uniform...doar ca trebuie sa folosesc doua pompite de FDT in loc de una...dar si acoperirea e mai mare cand folosesc pensula.
Ca sa va faceti o idee,am folosit pensula in machiajul acesta .

Ce ziceti? Am facut o treaba buna,sau nu? :)


Kiss! :*

3 comentarii:

  1. Super, super.
    Ai facut o treaba foarte buna. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna.multumesc si eu am cateva care sunt noi si nici prin cap numi da dea msmsms pop. week.placut

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai facut o treaba buna!
    Eu acum 2 saptamani mi-am pierdut pensula pentru fond de ten, si am tot zis ca ma duc sa-mi cumpar,dar cum nu am timp,nu mi-am mai luat.Iar eu buretel nu folosesc si il intind cu degetele,dar rar, prin urmare pensula e cea mai folosita metoda de aplicare.Si cum nu aveam pensula, am vazut printr-un dulapior o pensula mai mare pentru pictat,noua,nefolosita, dintr-un set de pictat cumparat de acum o luna.
    Bineinteles ca nebunei de mine i-a venit ideea sa o foloseasca pentru fdt, si, surpriza, chiar am obtinut un rezultat dragut!Insa, totusi, cu prima ocazie cand mai ajung prin Sephora/Marrionaud imi voi lua o pensula speciala.Asa ca e chiar tare si a ta ;)
    Simona.

    RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)