Translate

07 august 2013

SOMETHING NEW...:)

Buna dragelor! :)

Azi o sa va arat cea mai noua achizitie in materie de incaltaminte...:)

Saptamana trecuta am avut treaba in Calarasi,si am intrat si in Kaufland...acolo era un mic magazin cu incaltaminte,unde am intrat sperand sa imi pot achizitiona si eu ceva(pentru ca port 41+ la incaltaminte imi este foarte greu sa-mi gasesc cate ceva...)mai ales ca preturile porneau de pe la 25 lei,la sandale.

Am intrat cu gandul sa-mi iau ceva cu talpa joasa,pe care sa le pot combina si la ceva casual si la ceva mai elegant...siii,am intrat,am probat,si am probat,si am probat...ba imi ieseau degetele in fata,ba ma strangeau in lateral,ba nu statea calcaiul unde trebuia...

Mai,mai sa ma lipsesc...cand le-am vazut pe acestea,si mi-au ramas ochii la ele...numarul 41,dar ma gandeam ca sigur nu ma vor incapea,ca asa aveam norocul in acea zi! Hai sa incerc,totusi,am zis...:))

Perfecte ca marime,comode si aratoase! Imi plac la nebunie,si chiar daca sunt in doua culori,eu zic ca se poate purta in diverse tinute.

Totusi,tin sa precizez ca inca nu le-am purtat...asa ca verdictul de "absolut comode" o sa vina mai tarziu...eu am zis ca sunt comode,avand in vedere ca au un pic de platforma,dar nu e mare diferenta intre partea din fata si toc,asa ca piciorul nu e suprasolicitat.


Frumusetile astea m-au costat doar 29 lei! :)

Ce ziceti,va plac noile mele sandalute?
Sunt asortabile,sau pretentioase?

Kiss! :*

11 comentarii:

  1. sunt faine :). sa le porti cu palcere si cu nicio batatura :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le porti cu placere!Sunt foarte frumoase.Voiam si eu sa imi iau ceva asemanator numai ca m-am razgandit si acum trebuie sa dau neaparat o comanda cu acestea :)...eu am gasit un model lafel pe site-ul urmator : http://www.depurtat.ro/cumpara/platforme-sara-albastre-6032984...oricum au modele superbe :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt tare drăguțe! Să le porți sănătoasă! Mi se par comode, chiar dacă nu sunt cu talpă joasă! Și ușor de asortat!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce frumusele sunt! sa le porti cu placere:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt dragute si par destul de comode~
    Sa le tocesti cu placere ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt superbe.
    sa le prti cu placere.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumoase sunt! Si mie imi plac platformele! Mi se par elegante si in acelasi timp comode pentru mers! Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  8. foarte frumoase si usor asortabile! eu cel putin cred c-o sa le gasesti utilizare repede. Sa le porti sanatoasa! :*

    Follow me, if you'd like :)

    RăspundețiȘtergere
  9. :)) Si eu le am, le-am luat cred ca vara trecuta din Deichmann, la mall, dar nu le-am purtat de mai mult de 5 ori...Asa ca am decis sa le iau cu mine la mare. Mi le-am pus in picioare si dupa numai 3 minute de mers s-a desprins bareta de la una din platforme. S-a transformat intr-un fel de papuc mai ciudat..Mda :)) Acum ca m-am intors de la mare, le-am dus la cizmar si le-a rezolvat. Hehe..

    RăspundețiȘtergere
  10. Azi le-am purtat a doua oara si la fel mi s-a desprins si mie o bareta! :))
    Le-am reparat si sunt ca noi acum...:P

    RăspundețiȘtergere
  11. Haha, ti-am spus eu ! :))

    RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)