Translate

06 octombrie 2013

CE AM MAI TERMINAT...1.

Buna dragelor! :)

Soareeee! In sfarsit! :))
E caldut afara,incepe sa semene a toamna...nu iarna in octombrie! ;)

Fetelor,am decis sa incep sa postez si eu "terminatele"...dar nu chiar in fiecare luna,ci cand o sa termin mai multe...daca asta se va intampla in fiecare luna,atunci cu atat mai bine! :D

Desigur,o sa spun cateva cuvinte despre produse,ca sa stiti daca mi-au placut sau nu...:)

Si incepem cu:

Samponul pentru volum Advance Techniques,varianta de 400 ml-mi-a placut foarte mult la inceput,il mai foloseam cand ramaneam fara cel pentru par vopsit,dar in ultima perioada parca imi cam usca parul...asa ca a ajuns in sticuta cu gel de dus a lui fii-miu...si face o treaba foarte buna in acest scop! :))
Balsamul pentru par vopsit Advance Techniques-preferatul meu dintotdeauna,face o treaba foarte buna,imi lasa parul moale(il simt inca de cand clatesc balsamul din par)...chiar daca am mai incercat altele,nici unul nu mi-a placut la fel de mult! ;)



Crema de maini cu persica si trandafiri de la Naturals-o crema de maini destul de hidratanta,dar usoara,cu un miros frumos de trandafiri...totusi,nu face fata pielii foarte uscate.
Cocoa Butter de la Boots,pe care l-am primit de la sora mea cand a venit din Anglia-super hidratant,un parfum extraordinar care persista pana dimineata si destul de spornic. Singura obiectie: nu avea trecut pe nicaieri lista ingredientelor...nu prea mi se pare normal,chiar daca asta ar fi insemnat sa treaca acolo doar unt de cacao si atat.



Crema de fata cu echinaceea si ceai alb de la Naturals-am cumparat-o de doua ori vara asta...e destul de usoara,hidrateaza binisor,e buna pentru vara cand nu avem nevoie de texturi grase...nu mi s-a parut ca face ceva in mod special,nu mi-au aparut mostruleti de la ea(exceptandu-i pe cei care imi ies de regula pe fata).
Tratamentul cu ulei de argan de la Advance Techniques-lasa parul matasos,si parca varfurile mele nu se mai usuca atat de repede de cand il folosesc.A detronat de mult Serul pentru varfuri despicate. Il recomand cu caldura! ;)



Crema de fata pentru protectie solara am folosit-o toata vara ca si crema de fata aplicata dimineata. Nu era prea grasa,dar lasa pielea un pic lucioasa,luciu care se mentinea pe parcursul zilei. Nu mi-a provocat nimic pe fata,chiar daca am folosit-o zilnic toata vara.
Crema pentru picioare cu unt de shea Foot Works-o crema destul de hidratanta,dar care nu cred ca face fata pielii foarte uscate sau crapate...e buna pentru picioare deja intretinute,nu pentru repararea calcaielor distruse...:)


Crema multifunctionala pentru toata familia Avon Care-vine ambalata intr-un borcan de 400 ml,e o crema usoara,pentru piele mormala...am folosit-o pentru mine si pentru copil cand mi se parea ca i se cam usuca pielea. Nu cauzeaza aparitia unor chestii pe piele,si mi s-a parut ca are ingrediene destul de bune.


Si cam atat...deja am inceput sa strang ambalaje pentru urmatoarea...asa ca poate nu o sa pierd prea mult timp...:P

Si bonus...o poza pe care am gasit-o pe camera...pe vremea verii,cand puii de randunica invatau sa zboare...unul a cazut jos,iar eu l-am luat si l-am pus la locul lui...si toti se uitau dubios la mine dupa! :)))


Ce ziceti? Am fost harnicuta,nu? :)

Kiss! :*

8 comentarii:

  1. am avut si eu serul cu ulei de argan si mi-a placut:) o sa il comand cand voi mai rasfoi o brosura avon..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ai inceput sa faci asemenea postari. Pentru mine, cel mai bun sampon de la Avon a fost cel cu ulei de argan. Am si tratamentul pentru par, imi lasa coama matasoasa :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai fost foarte harnicuta. :)
    Ce frumosi sunt puii de randunica. <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. desi ma pregateam sa-ti zic ca e ciudata faza cu lipsa ingredientelor se pe ael ambalaj, am ramas fascinata de prichindeii aia :))


    se uita destul de acuzator :)))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar e bun Tratamentul...deja imi fac stoc! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am incercat samponul cu ulei de argan...dar nu e timpul trecut! ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte,foarte... :)))
    Sunt niste scumpici! Adica au fost,ca acum au plecat! :(

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte ciudata...am avut si gelul de dus(dar l-am aruncat inainte sa am inspiratia sa le strang)...si nici pe acela nu scria ingredientele...poate nu o fi obligatoriu pentru Boots in Anglia?! :))


    Au si stat nemiscati pana am facut poza...desi am impins camera destul de aproape de ei... :)))

    RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)