Translate

14 decembrie 2013

CE AM MAI TERMINAT...3

Buna dragelor! :)

Am zis ca nu as crede sa fac o postare de genul acesta in fiecare luna,dar se pare ca nu e asa...produsele se consuma de parca zici ca Gina a castigat la Loto si isi permite sa isi cumpere orice,oricand...:P

Da' hai sa va arat ce am mai terminat... :)

Din categoria machiaj,am scapat de doua rimeluri,un creion si un tus la borcanel(idee proprie).
Rimelul Glam Eyes nu prea mi-a placut la inceput...era cam prea lichid. Dupa ce s-a ingrosat un pic s-a schimbat treaba,se aseza bine pe gene,le arcuia frumos si le separa perfect,una cate una...m-am intristat cand am vazut ca nu mai e...:(
In schimb,pe Max Bold Curves l-am detestat din prima clipa. Peruta e foarte ciudata,consistenta nasoala(incarca genele ingrozitor si daca incercam sa le separ dupa,parca se lua cu totul de pe gene)...de asta am zis mersi ca am scapat! :P
Creionul retractabil mi-a placut foarte mult,si nu era in plan de terminare...dar l-am rupt fara sa vreau! Nuanta era Starry Night Blue,un albastru destul de intens.
Tusul la borcanel era de fapt tusul de la Infinity pe care vi l-am prezentata intr-o postare antica si de demult...avand in vedere ca nu mi-a placut(si nici nu imi place) pensulica subtire,am zis sa il transfer in altceva ca poate o sa-l folosesc...l-am transferat intr-un borcanel in care s-a aflat baza pentru fard si l-am folosit de maxin trei ori...si am uitat de el...acum s-a uscat si eu zic mersi ca il arunc! :))



Demachiantul bifazic de la Avon mi-a placut foarte mult. Curata foarte bine machiajul,fara sa imi irite ochii sau fata(doar daca era prea mult produs pe discheta si imi ajungea in ochi ma usturau putin). Clar am de gand sa il recumpar-chiar acum in C1! ;)


Masca si balsamul Floral au fost my BFF pana la ultima picatura! Excelente produse,puteti citi parerea mea despre ele AICI


Am mai terminat inca o crema de maini Avon Care cu laptisor de masca...unde? Ati ghicit! Pe calcaie! :)...mai am una abia inceputa si pe urma o sa vedeti o noutate pe care abia astept sa o testez...cand imi voi primi comanda din C1. ;)
Crema Avon Care Herbal Fresh a fost foarte potrivita asta-vara...usoara,cu miros placut,intra destul de repede in piele...acum insa,nu mai facea fata! Hidratarea era minima,dar m-am bucurat ca am reusit sa o consum! :)



Gelul de dus Passion mi-a placut,dar mirosul nu m-a impresionat suficient...ceea ce nu pot spune despre Spumantul cu vanilie si smochine...parca il vad comandat pe viitor! ;)



Am mai terminat si o lotiune de corp Avon Care cu laptisor de matca,dar parca am inceput sa ma cam plictiseasca...cred ca o sa mai incerc si altceva...:)
In sfarsit a terminat si copilul meu samponul!!! Nu-mi vine sa cred cat de spornic este! Cred ca am luat sticla de inlocuire acum cateva luni,cand in aceasta era cam jumatate din produs,si m-am plictisit asteptand sa se termine! Plus ca miroase frumos si e delicat cu ochisorii...ca la reclama! :P


Crema de fata de la Naturals imi ramasese jumatate de borcan dupa ce am hotarat sa incep altceva...ca sa nu o arunc,am folosit-o pentru corp si a fost minunata! Pielea a ramas hidratata si discret parfumata...;)
Dischetele acestea demachiante au fost o nenorocire! Cred ca am nimerit cel mai prost lot cu putinta,daca nu chiar singurul...dischetele erau taiate pe doua si lipite superficial astfel ca atunci cand insistam cu demachierea ma trezeam cu doua bucati mici in mana...o gramada ne nervi,nu gluma! Cu toate astea,acum am alt pachetel tot din aceeasi gama...dar acestea sunt bune! :))

Apa de toaleta Riviera Goddess avea o aruma absolut superba...nu prea stiu sa o descriu,dar se asemana intr-un fel cu Today,dar varianta un pic marina...perfect pentru vara! Daca ar fi si rezistat un pic,ar fi fost perfect! :)



Si din categoria "neterminate,dar aproape expirate"(cred),am hotarat sa scap de doua produse:
Lotiunea tonica Solutions o aveam deschisa de foarte multa vreme si cum nu o mai foloseam am zis ca e timpul sa ne despartim...:)
Baza de la Clearskin nu mi s-a parut buna de ceva asa ca nu am mai folosit-o...de mult! Si am concluzionat ca mai bine fac loc in portfard pentru altceva...pentru noul fond de ten achizitionat,de exemplu! :P :)))



Cam atat dragelor,dar pana m-am hotarat sa scriu postarea am inceput sa mai strang material pentru viitoarea...adica am mai terminat un produs! =)

Ati folosit vreunul din produsele acestea...daca da,ce parere ati avut despre ele?

Voi de ce anume v-ati mai debarasat in ultima luna?


Kiss! :*

11 comentarii:

  1. Gabriela Fzr Militaru14 decembrie 2013 la 22:26

    eu luna asta inca n-am reusit sa termin nimic, dar ma pun serios pe treaba! momentan ma ocup de achizitionat, mai incolo vad cum e cu finalizatul :)) oricum, lotiunea mea tonica e pe duca, e d-aia matifianta, dar ma impac foarte bine cu ea, asa ca prin c1 o comand iar, impreuna cu spuma de curatare, pentru ca fac minuni!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut si eu baza de la Clearskin. Era de-a dreptul inutila... Ba chiar aveam impresia ca imi apareau "monstruleti" de la ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am terminat foarte repede produsele de la complexul apicol:)

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Ba mie mi se pare ca m-au tinut ceva vreme...o luna si un pic....;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred ca mi-a aparut ceva de la ea...ca nu am folosit-o prea mult...dar nici ca era vreo diferenta daca o puneam pe fata...:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Da' si cand le-oi termina...:)))
    Oricum,trebuie sa ne arati ce-ti achizitionezi! ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Gabriela Fzr Militaru16 decembrie 2013 la 08:25

    sigur, sigur! stai intai sa achizitionez. astept 2 comenzi, una de la emag si una de la kurtmann :X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu harnica, foarte harnica ai fost. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar ca harnica...ma intreb cat o sa dureze...:P
    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu foarte greu reusesc sa termin o crema de maini :D le folosesc prin rotatie si niciodata nu scap de ele :))

    shoeper-women.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu pateam la fel inainte...acum m-am hotarat sa nu folosesc decat cate o crema de maini...plus ca o folosesc si pentru talpi...asa ca se duce de doua ori mai repede! ;) :))

    RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)