Translate

04 decembrie 2013

REVIEW: BALSAM SI MASCA FLORAL

Buna dragelor! :)

Cred ca sunt printre ultimele bloggerite care face review produselor,dar am zis sa ma conving bine inainte sa scriu ceva! :)

Acum o perioada de timp(pe la sfarsitul lui octombrie) am primit de la Complexul Apicol, pentru testare, mostrele noilor produse pentru par. Eu am ales gama FLORAL,si bine am facut.


Ce ne spun ei:
Balsamul Floral este un rasfat apicosmetic cu actiune fortifianta si antibacteriana asupra firului de par, radacinilor si scalpului. Propolisul, prin proprietatile sale antibacteriene si antifungice protejeaza si trateaza firul de par si scalpul. Bio Keratina netezeste structura firului de par, protejandu-l impotriva tratamentelor chimice ulterioare. Parul devine sanatos, stralucitor, structura sa este imbogatita, fiind usor de pieptanat. 200ml

Masca fortifianta Floral este un rasfat apicosmetic cu efect de intarire atat asupra firului de par cat si asupra radacinilor. Propolisul, prin proprietatile sale antibacteriene si antifungice protejeaza si trateaza firul de par si scalpul. Uleiul de ricin previne uscarea excesiva a scalpului si amplifica beneficiile propolisului, luptand impreuna pentru sanatatea parului. Bio Keratina netezeste structura firului de par, protejandu-l si impotriva agresiunilor ulterioare. Cu o structura imbogatita, parul devine sanatos si stralucitor. 200ml


Ce spun eu:

Trebuia sa va spun in primul rand ca eu inca nu am terminat produsele...chiar daca le-am folosit o data la patru zile(o data balsamul,o data masca) inca mai am pentru cel putin o utilizare din fiecare.

Pentru ca le-am folosit asa,o sa scriu "la gramada".
Parul imi este matasos,varfurile potolite-chiar daca il usuc cu feohn-ul.
Nu mi s-a ingrasat suplimentar parul-tot la 4 zile il spal.
Parca am un pic mai mult volum,chiar si in ziua in care il spal.
Parul se descurca foarte usor,peria aluneca cu usurinta prin parul umed.
Nu am observat daca imi cade mai putin par,dar probabil trebuie si mai mult timp utilizat inainte sa se vada si acest efect.

Textura este destul de groasa si in cazul balsamului,si al mastii. Culoarea este maroniu deschis cu particule mai inchise la culoare in cazul mastii,si un bej-galbui in cazul balsamului.

Mirosul este absolut superb! Imi vine sa nu mai scot nasul din cutiute cand le folosesc. Se simte si propolisul,dar foarte putin,si parca se armonizeaza cu restul aromei.

Timpul in care actioneaza balsamul este de 2 minute,si se clateste foarte usor.
Masca trebuie sa actioneze un pic mai mult- aproximativ 10 minute,si se scoate un picut mai greu din par. La primele utilizari a trebuit sa folosesc mai multa masca,deoarece parca era absorbita instant de par,zici ca era un om insetat cu o sticla de 500 ml apa...:)
Cantitatea produselor este de 200 ml si in cazul balsamului si al mastii.

Le-am folosit impreuna cu Samponul purifiator Anian(pe care il ador)...initial nu am vrut sa nu mai folosesc altceva pentru par,dar,chiar daca imi placea cum imi simteam parul,parca lipsea ceva...si am reinceput sa folosesc Tratamentul cu ulei de argan si acum imi place si mai mult! :)

Pretul este unul destul de bun: balsamul costa 14,37 lei si masca costa 16,24 lei si le puteti achizitoana de aici.

Desi parul meu nu este unul prea pretentios,am pornit cu un pic de teama in acesta testare...oricand un produs poate sa nu iti priasca si sa iti apara diverse prin cap...nu mi s-a intamplat asa ceva,ba dimpotriva sunt foarte multumita de aspectul parului si textura lui.

Pozele acestea le-am facut ca sa vedeti cum arata parul meu cu o nuanta mai inchisa,dar e foarte reprezentativa si in cazu de fata:


In concluzie,le-as cumpara cu siguranta! Isi merita banii cu prisosinta,dar trebuie sa alegeti gama potrivita parului vostru. Eu am ales ceea ce trebuie si s-a vazut! :)


Ati incercat aceasta gama?


Kiss! :*

2 comentarii:

Feel free to leave a comment! ;)