Translate

09 februarie 2014

CE AM MAI TERMINAT...4

Buna dragelor! :)

Si iata inca o postare despre produsele terminate. Deja s-a mai facut lumina in dulap,si sunt extrem de satisfacuta cand mai arunc cate un ambalaj in cutia strangatoare... :))

Asadar,de la mijlocul lui decembrie pana...ieri, am scapat de urmatoarele produse:

Sapun lichid cu migdale Aile...luat din Kaufland de curiozitate. Nu ma asteptam sa faca prea multe avand in vedere pretul( aproximativ 3 lei pentru un litru de sapun) si bine am facut. Textura e cremoasa,in schimb nu face prea multe. In contact cu pielea parca se dizolva,si trebuie sa folosesti mult produs pentru a simti ca te speli cu ceva. Deci,de evitat data viitoare! :)



Balsamul de par pentru par vopsit Advance Techniques stiti deja cat imi place. A cam fost detronat de balsamul si masca Floral de la Complexul Apicol,dar inca stie sa faca treaba... ;)



Lotiunea micelara Blanchette B,achizitionata tot din Kaufland. Mi-a placut foarte mult,curata machiajul destul de bine,si lasa pielea curata(chiar daca eu ma si spal pe fata dupa). Nu irita ochii(decat daca pun prea mult produs pe discheta,dar am cam invatat sa-l dozez)si are un pret mai mult decat decent-aproximativ 7 lei(corectati-ma daca gresesc).

Crema demachianta cu Sea Buckthorn and Beraberry(mi-e lene sa caut acum denumirea in romana) e o crema...grasa. Curata machiajul si nu prea-adica te scapa de fard si creion,dar foarte greu de rimel(trebuie insistat bine). Lasa pe fata o pelicula uleioasa si e musai sa speli fata dupa folosirea lui. Am incercat sa il folosesc si ca o crema de curatare,dar senzatia uleioasa ramanea chiar daca folosesm apa odata cu ea. Nu e pe lista de recumparare.



Spray-ul pentru improspatarea parului cu flori de cires l-am vazut la Anda Zelenca. Ei ii placea foarte mult,mie cam pe jumatate. Nu arata parul altfel dupa folosire(adica mai putin gras),in schimb m-a scapat de mirosurile neplacute din par...stiti voi,dupa ce gatiti se iveste o ocazie urgenta de a pleca undeva si parul are un iz de ceapa prajita... :))) Ati inteles ideea... ;)

Gelul de curatare Beautiful Hydration e ultimul pe care il mai aveam din stoc... inca nu l-am terminat,e intr-un recipient cu pompita,dar dupa ce se va termina voi plange dupa el...cine stie daca mai gasesc vreunul la fel... :(



Crema de maini cu laptisor de matca...preferata mea,o voi recumpara la infinit(sau cel putin pana o vor scoate din catalog).

Scrubul facial cu rodie de la Naturals nu m-a impresionat...particulele exfoliante erau rarute si mari,le simteam prea zgrunturoase. L-am folosit pentru maini pana l-am terminat.



Cremele de fata de la Hofigal: Spirulin si Crema antirid Hof. Viodana mi-au placut enorm la inceput...adica pana am terminat monodozele din cele doua cutii. Pielea mea era frumoasa si luminoasa. Totul s-a terminat cand am inceput cutiile cu numarul 2. Pielea de pe fata mi s-a uscat si o simteam de parca as fi stat la soare doua zile fara umbrela. Am renuntat la ele si acum incerc altceva...sa vad daca am ceva rezultate.



Antiperspirantul Avon Care cu flori de cires si unt de shea mi-a placut din prima si l-am recumparat...chiar daca l-am simtit la fel de bun,mi-a venit o pofta nebuna de a incerca si ceva solid. Asa ca acum folosesc altceva. Detalii pe viitor. :)
Tratamentul cu ulei de argan nici nu mai are nevoie de prezentare...E ZA BEST! :)))



Balsamul de buze Color trend cu portocala ar mai fi avut un pic de viata daca nu se hotara fii-miu sa il cerceteze... e un balsam foarte bun,nu am avut probleme cu buze uscate sau crapate.
Rujul e acela care nu imi placea in mod deosebit...la inceput. Pe urma l-am adorat,dovada si faptul ca l-am consumat destul de repede. E un nude semitransparent,cu finish lucios si stralucitor. Parca ma indeamna inima sa il caut in catalog... :)



Si ultima...Lotiunea de corp pentru fermitate Skin So Soft...are o poveste mai speciala. Adica treaba sta asa: am fost intr-o zi la mama,si dintr-una intr-alta am inceput sa ma plang ca nu mai am lotiuni de corp,mama avand un stoc bunicel de la sora-mea,dar pe care nu le-a folosit niciodata,pentru ca...nu foloseste. Asa ca i-am propus sa mi le dea mie,ca sa nu expire singure si parasite acolo. Mi le-a dat,si printre ele se afla si aceasta(in ambalaj vechi dupa cum se vede). Acasa cand am deschis-o sa o miros m-a izbit un iz urat de tot...m-am uitat la data si am sesizat ca lotiunea era expirata de vre-un an...asa ca aproape plina a aterizat la gunoi! :)



Si cam atat pe luna asta...probabil si pe viitoare....o sa vedem! :P

Nici nu va mai intreb daca am fost harnica,ca se vede cu ochiul liber! :P :))

Kiss! :*

6 comentarii:

  1. Ai fost foarte harnicuta!
    Si eu iubesc micelara Blanchette B. E de nota 10. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu...stiu! :P :))
    E foarte buna...as incerca si demachiantul bifazic Blanchette B...doar de curioasa...;)
    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Miroase foarte bine,insa doar atat! :)
    Si a mea...se vede,nu? :))
    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabriela Fzr Militaru10 februarie 2014 la 17:12

    se vede, se vede! bine ca s-au terminat, la gunoi cu ele!!! :D Acum ma chinui si eu sa termin primul ruj din viata mea :)) dar mai are ceva in el..sper ca pana la vara sa fie gata. n-am fost asa harnicuta in ultima vreme...sper sa compensez pana la sfarsitul lunii

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu mai am unul pe terminare si cred ca doar pe acela il voi folosi... :)
    Cateodata se strang mai multe,cateodata nu... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. :))
    Nici eu nu prea terminam...cateodata le mai maritam,ajungeau pe la sora-mea,mai luam si eu de la ea si nu ajungeam niciodata la capatul rujului...acum sunt hotarata sa le termin pe toate! :)))
    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)