Translate

12 martie 2014

CE AM MAI TERMINAT ...5

Buna dragelor! :)

Am revenit cu o noua runda de ambalaje. De data asta am mai multe,se vede ca am facut curatenie serioasa printre cosmetice...nu,nu am aruncat nimic aiurea...toate sunt consumate! :))

Asa ca sper ca v-ati pregatit sufleteste sa cititi o postare cam...lunga si plicticoasa.
Pericol de scurta la mana si de ajutare oftalmologica! :D

Here we go! :)

Servetelele demachiante Blanchette le-am luat din Kaufland(logic :) ). Mi-au placut destul de mult,nu sunt extraordinar de umede,si nici nu iti muta nasul parfumul,pentru ce imi trebuia mie(adica sa curete rimelul si fondul de ten cand machiajul era minim) au fost perfecte.


Acum sa stiti ca le iau in ordinea in care au doat pozate,deci sa nu va mirati ca trec de la caciula la papuci si tot asa...:))

Peria de par de la Avon nu o mai foloseam de ceva vreme(dovada praful adunat pe ea) asa ca am decis sa o arunc. A fost foarte buna la vremea ei,descurca bine parul,dar i-au cazut din moatele perilor si a inceput sa zgarie. Asa ca am abandonat-o pana acum...cand ii zic pa pa! Dar mi-as lua alta la fel fara nici o problema. :)


Asa ca fapt divers:acum ascult Shakira-Objection si dansez pe scaun...imi place muzica ei de mor! Cel putin acelea mai vechi,ca acum parca s-a prostit un pic! :P

Am zis ca trebuie sa va arat ce mai termina si sotul meu,nu de alta,dar sa nu ziceti ca el se neglijeaza,sau ceva de genul...:P :))
Asa ca a terminat si el doua parfumuri. Ok,hai sa fiu sincera si sa recunosc ca l-a ajutat si fii-miu putin...cred ca pe mine ma mosteneste,ca ii place sa se parfumeze si pe pijamale...:))


Yep,am terminat Dazzling-ul...mi-a placut aroma la nebunie,desi nu facea prea multa spuma. :)
Samponul e tot al sotului,se pare ca n-a avut nici o problema cu el ca nu am auzit obiectii din directia lui. Si asta spune multe de la un consumator de Head & Shoulders pana s-a insurat(ca zicea ca altceva ii face matreata)...acum ii cumpar orice si nu l-am vazut o singura data cu matreata. ;)


Ce credeti?! Am mai terminat una...o crema de maini cu laptisor de matca Avon Care,desigur! :)
Acum folosesc...tot o crema de maini cu laptisor de matca Avon Care...daca nici asta nu e dependenta,atunci nu stiu ce e! :))


Acetona Mara o folosesc cand o gasesc...de obicei imi cumpar tot ceva de genul,in sticluta de plastic si roz(acetona). Costa putin( aproximativ 3 lei pentru 100 ml produs) si isi face treaba bine.
Spray-ul pentru uscarea lacului de unghii ma ajuta sa nu imi bulesc manichiura-mai ales ca pe mine ma apuca facutul unghiilor pe la 11...p.m. Si mai tine si o vesnicie,vreo jumate de am sticluta,cel putin pe mine...:P

Tratamentul cu minerale m-a ajutat foarte mult cand mi se exfoliau unghiile,si nu imi vine sa il schimb. Sper sa nu il scoata din catalog.
Oja crackle Butterfly a fost micuta dar tot s-a terminat greu...mai ales ca nu am aplicat craparici pe unghii prea des. Era destul de buna,se usca repede si crapa frumos. Am folosit-o de exemplu aici .
Celelalte doua au fost victime intr-o incercare nefericita de a amesteca nuante...asta e,cateodata imi iese,cateodata nu...oricum erau din cele ieftine,asa ca nu am plans prea mult dupa ele... :P


Vopseaua pentru baie a copilului a fost consumata foarte repede...pentru ca ii placea foarte mult sa se picteze cu ea pe piele si apoi sa ii fac poze...:)))
A trebuit sa pun apa in ea sa o lugesc la un moment dat ca se supara daca nu avea cu ce sa se picteze...pana a vazut ca nu mai sta cum trebuie asa lichida,si a renuntat. :))


Mi-am luat de pe Breslo,de la Azaria o combinatie de unt de shea,unt de cocos si ulei de jojoba. Initial am vrut-o pentru fata dar ieseam cam luciaosa din treaba asta...asa ca am pastrat-o pentru corp dupa epilare. Pielea ramanea destul de unsuroasa dupa aplicare,dar a doau zi aveam o piele ultra-mega-super catifelata,de ma mangaiam eu intruna...:P


Am terminat si unul din fondurile de ten primite de la sora mea cand a fost in Anglia-Max Factor Ageless Elixir. Pot sa va spun ca am pus-o sa jure cand o mai ajunge pe acolo nu vreau sa imi aduca altceva decat fond de ten din asta! Mi-a placut la nebunie! Acoperirea este medie spre mare,textura spumoasa aluneca usor pe ten si nu se vede ca o masca,nu imi trebuia nici macar o pompita intreaga ca sa acopar toata fata,de-aia mi-a ajuns atata vreme,mai ales ca era mai putin de jumatate din tub cand l-am primit.


BB Cream-ul de la Avon l-am adorat si l-am folosit cand voiam sa par ca nu m-am machiat de loc...cu succes chiar! :)
Puteti citi parerea mea despre el aici . Acum am vazut ca m-a tinut un an chiar daca l-am folosit cam o data la doua zile! :)


Rimelul Color Trend mi-a placut,dar m-am intors la vechea mea iubire: Supershock! :)
Si Supershock-ul acela era folosit doar pentru perie,dar acum ca mi-am luat altul,nu mai am nevoie de el... :))


Am reusit! Am terminat una bucata din Can't Resist Coral. Mi-a placut mult,mult. Si pentru ca am avut o sclipire de intuitie si am prezis ca va fi scos din catalog,mai aveam unul achizitionat care a stat sigilat...pana acum! Il pun la treaba si pe acesta dar am zis ca poate mai termin si altele,ca iar arunc produse pe jumatate folosite! :)


Am mai terminat un balsam de buze Color Trend,si se poate vedea din imagine cat de folosit este,la felul in care ii arata ambalajul...asta pentru ca il desfac cateodata sa vad cat produs mai este,ca sa nu am surprize! :)
Tusul carioca Super Extend mi-a placut foarte mult si presimt ca il voi cumpara pe viitor! Mi-am spus parerea despre el aici .


Cam atat! Pfoai!!! Ma doare mana de atata tastat! Cred ca e cea mai lunga postare de genul,parca nici prima nu a fost asa de productiva...sau nu imi mai aduc eu aminte! :)))

Ati incercat vreunul din produsele acestea? Cum vi s-au parut?

Kiss! :*

8 comentarii:

  1. Wow! ai fost foarte harnica! Felicitari!
    Trebuie sa incep sa adun si eu recipientele sa vad ce am reusit sa mai consum. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai se vede ca am facut curatenie prin toate categoriile,nu? :))
    Abia astept sa vad ce ai terminat! ;)
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Alinaluibrumarel16 martie 2014 la 16:14

    wow! multeee!

    tocmai mi-am luat si eu servetelele blanchette.

    am iubit dazzlingul :)).

    RăspundețiȘtergere
  4. Yarinayarina Yarina16 martie 2014 la 17:24

    Imi place ca ai profitat la maxim de ele:)))
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca ai vedea ce minunatie de spumant de baie se lanseaza in campania urmatoare... :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Harnicuta nu gluma :D.
    Spray-ul pentru unghii il cumpar si eu frecvent de mult timp si il ador. Si asa cum spui si tu dureaza o vesnicie pana se termina deci merita investitia.
    Ma tot chinui si eu sa termin macar un ruj...dar nu reusesc :)). Niciodata nu am terminat un ruj...o oja nici atat.
    Pupicei :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Am fost atat de harnica ca si eu m-am mirat ca am terminat atatea... :)))
    Si eu ma chinui sa termin rujuri,si sunt atat de bucuroasa cand reusesc...parca mai bucuroasa decat atunci cand cumpar unul... =)))
    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)