Translate

25 aprilie 2014

CE AM MAI TERMINAT...6. :)

Buna dragelor! :)

Pastele a trecut,noi am petrecut,acum e cazul sa ne revenim. Serios,sarbatorile dauneaza grav siluetei.Sper sa reusesc sa imi revin pana la Craciun... :)))

Se pare ca e timpul pentru o noua postare cu finish-urile personale.De unde stiu? Pai,aveam o cutiuta plina de ambalaje care se cereau aruncate...si eu le-am indeplinit dorinta...nu inainte de a le poza pentru a fi prezentate pe blog! ;)


In lunile martie si aprilie se pare ca am fost foarte dornica de parfumat...asa se explica cele trei parfumuri terminate-ok,deja aveau mai putin de jumatate in ele,asa ca era cazul sa le termin.
Brillante,Blanchete B, l-am luat din Kaufland toamna trecuta. L-am mirosit prima data pe vara si mi s-a parut gretos! In schimb,toamna,si-a schimbat total mirosul. O apa de parfum(da,ati citit bine!) din gama floral-orientala(zic eu),cu un miros cald si foarte persistent. Are o cantitate de 100 ml,si m-am grabit sa il termin pentru ca mi-am amintit de cat de mult mi-a displacut cand l-am mirosit in sezonul cald. Pretul este de...15 lei! Il voi recumpara cu siguranta...la toamna! ;)

Sensuelle l-am folosit de asemenea toata iarna,cu un miros puternic,dar si un pic mai intepator. Vara cred ca ca l-as fi urat mai ceva decat pe Brillante. :))

Today,Tomorrow,Always,Heart,l-am adorat din prima clipa! Mirosul e o combinatie intre cele trei parfumuri,absolut irezistibila!Ba chiar era concentrat de parfum,cu o rezistenta foarte mare. M-am grabit sa il termin pentru ca il am de ceva vreme si nu e ok sa treaca multi ani peste un parfum,dar si pentru ca a aparut din nou in catalog si trebuie sa il iau! :))



Samponul Anian purificant de la Triodeluxe mi-a placut foarte mult! Curata parul foarte bine,si il lasa destul de moale,asta simtindu-se chiar inaintea folosirii balsamului. Trebuie folosita o cantitate mica de produs,pentru ca face multa spuma. Textura este aproape gelata,si nu ai probleme cand torni pentru ca nu curge de unul singur. Parfumul nu m-a incantat in mod deosebit,pentru ca mi se parea ca miroase un pic a detergent cu lamaie. Dar am trecut peste si l-am folosit pana la ultima picatura! ;)

Balsamul de par l-ati mai vazut in astfel de postari. Imi place foarte mult,dar acum incerc altceva. Posibil sa ma intorc la el pe viitor! ;)



A terminat si Matei gelul de dus. Mirosul este foarte frumos,de mango,si textura groasa. Face suficienta spuma si nu trebuie turnat cu nemiluita.

Winter Cocoon a fost un rasfat pe toata perioada iernii.Cremos,face multa spuma,si nu se consuma usor. Sper ca va mai fi in catalog la iarna! :)



Din ciclul" Am fost pe la mama si am lasat-o fara lotiuni de corp",va prezint prima terminata. Lotiunea de corp cu violete si lychee e usoara si hidratanta,dar nu pentru o piele uscata. O vad potrivita verii,mai ales ca si mirosul este unul floral.

Crema de maini cu Cacao...nu mi-a placut! Nu ajunge nici macar la filetul capacului celei cu laptisor de matca,nu mi s-a parut sa hidrateze nici macar un pic. Totusi o vedeti la terminate pentru ca sotul si copilul meu s-au folosit de ea. Lor le-a placut,si chiar am fost surprinsa. Totusi mi-a placut mirosul... :)



Al meu sot a mai terminat un spray,de data aceasta Exploration. Se pare ca le mananca pe paine,asa repede le termina,dar sunt si eficiente. El e multumit de cum il protejeaza,asa ca le cumparam mai departe.

Am inceput sa folosesc din nou antiperspirante stick. Am folosit Dove pe perioada iernii,si mi-a placut,dar nu m-a impresionat. Mirosul este discret si nu lasa urme pe haine decat daca e folosit in exces. Nu cred ca o sa-l mai achizitionez,deoarece mai sunt o gramada de incercat. Daca nu imi place unul,altul la rand. :))



Spray-ul pentru picioare Avon Men s-a terminat destul de repede. Intr-adevar,nu are decat 75 ml,si fiind presurizat se duce mai repede. Protejeaza un pic,si nu mai miros picioarele ca inainte,dar prefer varianta Footworks de 100 ml...e mai economic. Unde mai pui ca s-a si blocat pe final,astfel ramanand un pic de produs acolo.



Am terminat si mostra cu nuanta Fresh Fig a noului ruj prezentat de Antonia(imi scapa numele momentan si mi-e lene sa caut...halal reprezentant!). Nu mi s-a parut ceva deosebit,o nuanta draguta de...nici nu stiu cum s-o definesc-cred ca nuanta prunei,dar nu acea mov,ci aceea cu nuanta mai maronie,si cu sidef destul de mult. Nu as cumpara rujul.



Am terminat si prima mea crema Bioten. Detalii nu va dau pentru ca urmeaza un review. ;)



Am terminat si un gel intim. E foarte spornic produsul(are 300 ml) si nu mi-a provocat niciodata reactii adverse. Il cumpar de fiecare data cand aproape se termina cel vechi. :)



Am mai terminat si un set de dischete demachiante Magnificy. Le-am luat din Penny si de data aceasta au fost foarte bune. Cele noi tot din acestea sunt! ;)

Servetele demachiante folosesc de ceva vreme Monuk'all. Imi plac,dar nu as spune ca sunt cele mai bune. Le folosesc doar cand sunt machiata cu strictul necesar(FDT,pudra,blush,si un pic de rimel) si curata destul de bine. Desigur,ca in fiecare seara,fie ca folosesc servetele demachiante,fie ca folosesc demachiant,ma si spal pe fata cu gel de curatare. ;)


Si cam atat pentru aceasta postare. Desigur,am pozele de saptamana trecuta,si deja am mai terminat un produs...zici ca le mananc pe paine! :P :)))

Voi ce ati mai terminat in ultima vreme?
Ati folosit vreunul din produsele de mai sus?


Kiss! :*

4 comentarii:

  1. Ati terminat cateva produse.Sampon de la Anian am avut si eu ( nu acesta pe care l-ai terminat) si mi s-a parut mult mai bun decat orice alt sampon care se gaseste in supermarketuri. Recunosc..eu am o manie:cand merg la Kaufland trec pe la raftul cu parfumuri si imi dau cu minim 2-3 testere (doar cand merg la Kaufland) insa niciodata nu mi-am cumparat (astept sa mai termin din ce am acasa). Ma gandeam ca fiind atat de ieftine nici nu vor persista deloc, dar vad ca Brillante,Blanchete B, spui ca persista .Cred ca o sa imi iau si eu data viitoare :) :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-i rau deloc!trebuie sa fac si eu o postare de genul.bine ca ai zis de crema de maini,ca eu ma gandeam s-o cumpar :D am cam papat creme de maini luna asta ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia astept sa te citesc! :)
    Crema chiar nu mi-a placut,spre deosebire de restul familiei...raman tot la cea cu laptisor de matca! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu zic ca merita sa dai 15 lei. Pana la urma nu e cine stie ce suma. Chiar mi s-a parut ca rezista mai bine decat alte parfumuri mai scumpe! ;)
    Si are 100 ml,te va tine o gramada de timp! :))
    Daca iti cumperi te astept cu impresii! ;)
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)