Translate

28 aprilie 2014

I AM THE ONE! ;)

Buna dragelor! :)

Prima data cand am avut de-a face cu un catalog Oriflame a fost in timpul liceului. Am comandat cateva chestii,dar lipsa bugetului m-a facut sa ma limitez. Stiu sigur ca am incercat corectorul acela dublu Pure Nature,pentru ca eu credeam ca am o problema cu cosurile(de fapt nu aveam cine stie ce,dar mintea de adolescenta...) si rujurile...am avut unul din acela mai ieftin,cu ambalaj alb semi-transparent(daca va aduceti aminte cum se numeste,va rog,luminati-ma!),care avea o aroma delicioasa si imi venea sa il folosesc tot timpul.

De ceva vreme nu am mai comandat nimic. In primul rand ca nu prea am de la cine sa comand(reprezentantii Oriflame sunt destul de rari prin zona asta) si in al doilea rand pentru ca am catalogul Avon la nas. :)

De fapt singurele produse Oriflame pe care le detin acum sunt Perlele compacte Giordani si pensula primite la un concurs organizat de Mirela Neculai acum ceva vreme.


Perlele compacte le-am folosit cu drag aproape in fiecare zi,si perlele sunt aproape pe terminate. O sa plang dupa ele cand or fi gata...:(




De curand Oriflame a lansat THE ONE,o noua colectie de machiaj impartita pe trei categorii:


Aici va sunt prezentate noile produse:







Oriflame ne invita astfel sa testam noul brand de machiaj THE ONE.
Sa alegi dintre aceste trei categorii ar fi o mare provocare,pentru ca fiecare contine produse indispensabile unui machiaj,,doar ca in functie de ce ne dorim,putem sa-l personalizam. Astfel daca ne place frumusetea naturala ne putem indrepta catre gama FRUMUSETE DE ZI CU ZI ,daca dorim sa facem impresie putem folosi MEGA IMPACT ,iar daca nu avem timp sa ne verificam machiajul in oglinda de mai multe ori pe zi trebuie sa incercam ULTRA REZISTENTA,ca sa fim sigure ca machiajul sta la locul lui toata ziua! ;)

Astfel am raspuns si eu provocarii Oriflame,si mi-ar placea sa fiu THE ONE!

Are you THE ONE?

Kiss! :*

2 comentarii:

  1. mie imi plac produsele lor si chiar sunt curioasa de noua gama :)

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt foarte curioasa,mai ales ca e o asa mare lansare! ;)
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)