Translate

31 mai 2014

AVON HAUL C8/2014

Buna dragelor! :)

A inceput o noua campanie si desigur ca mi-au trebuit cateva chestii. Nu prea multe,ma pastrez si pentru altceva,va spun la final... ;)

Mi-am luat cateva chestii pentru par:
Noul sampon A.T. Smooth as Silk,in varianta de 400 ml-10 lei.
Masca de par Planet Spa cu caviar-intotdeauna mi-au placut mastile P.S. dar nu am incercat-o pe aceasta-12 lei(a fost oferta-2 cu 24,m-am combinat cu cineva).


Si pentru ca m-am tuns si am radacini crescute,mi-am mai luat si o vopsea. De data aceasta am optat pentru o nuanta mai deschisa,nou aparuta Blond foarte deschis,parca mi-era dor de blond deschis...oricum o sa o corectez cu samponul Silver Reflex de la Kallos,ca la mine e imposibil sa nu iasa cu o nuanta de galbui. A costat 22 lei.


Un gel de dus de 500 ml,Recharge,care a fost la oferta-9 lei. Aroma mi se pare potrivita pentru perioada aceasta... ;)
Un sapun lichid pe care l-am primit gratis...de ce,nu stiu...oricum,ce e moca e bun! :P


Mult iubita crema de maini cu laptisor de matca...nu renunt la ea decat daca dau peste vreo alta minunatie! ;) Pretul-7 lei.
Am luat o crema multifunctionala Care pentru copil. Apa nu mai e ce a fost odata si pielea lui are de suferit. Se vede cateodata uscata,asa ca am zis ca un pic de crema din cand in cand nu strica-5 lei.

Si am primit un set de mostre din noua colectie de ape de toaleta pentru barbati Avon Sport,prezentata de Cornel Ilie de la trupa Vunk. Sa vedem daca ii plac sotului. ;)



Si cam atat! :)

De acum incolo o sa va prezint si Haul...Oriflame! :)
Da,m-am inscris si la Oriflame,si acum ma chinui sa strang comanda...pe aici oamenii nu sunt asa obisnuiti cu firma,reprezentantii sunt cam rari...sper sa fac treaba buna! :)

Ce v-ati mai luat de la Avon campania aceasta? :)


Kiss! :*

10 comentarii:

  1. Sa le folosesti cu drag. <3
    Eu n-am mai dat o comanda de foarte mult timp. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. eu n-am mai luat nimic de la avon de ceva timp, nici n-am mai dat vreo comanda..cu oriflame ma batea si pe mine un gand...bafta multa! iti tin pumnii si sa ne arati bunatatile!

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu sunt tentata de samponul acela din gama roz, insa imi e tare frica sa nu imi lasa parul fara volum, caci il am f subtire, dar departe de a fi silky and smooth. Daca e bun, te rog, da-ne de veste. Luna aceasta, eu voi profita de oferta pt Today. Fac si eu echipa cu o prietena si altfel scot Today Amour la un pret f bun. Niciodata ( personal) nu l-am vazut sub 45 lei. Ma bucur ca vei face haul si pt oriflame, desi sa stii ca astfel ma vei instiga la cumparaturi!!! De la Oriflame imi doresc f mult samponul uscat in varianta noua, insa gasesc f greu un reprezentant si parca nu imi vine sa pun eu o intreaga comanda pt un sampon de nici 10 lei ( ca sa evit toate taxele acelea suplimentare). Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Alinaluibrumarel1 iunie 2014 la 17:11

    si eu am recharge - like it!

    da, la oriflame sunt putini reprezentanti, majoritatea au plecat ca nu primeau toate produsele din comanda :(. inclusiv eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ooo...chiar asa e? De cand nu mai esti reprezentant? Bine,ca nici cu Avon nu mi-e rusine...mai fac si eu chestii din astea,cam dese in ultima vreme...

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am parul cu o mica tendinta de frizzy,chiar daca e drept. O sa vad ce poate face,desi samponul nu cred ca e asa relevand...mai degraba balsamul...
    Da,oferta aceea e foarte buna! Ma gandisem si eu la TTA Heart,pe care l-am terminat de curand si imi place mult,dar nu am avut amatoare de combinatie...
    Sa vad intai cum merge treaba...mi-au facut cu ochiul cateva produse... :)
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Am luat,dar am cam scazut cantitatile...cumpar doar daca imi este necesar... ;)
    Mersi,sper sa mearga treaba... :)
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Mersi mult! Inseamna ca nu ti-a facut cu ochiul nimic... :)
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce de bunatati, succes cu Oriflame ;)

    RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)