Translate

23 mai 2014

CE AM MAI TERMINAT...7

Buna dragelor! :)

Si am ajuns din nou la o runda de terminate...mai rarut de acum,ca nu am de gand sa raman pe uscat un materie de cosmetice,doar ca sa vi le prezint voua goale! :))

Si sa trecem la inculpate... :)

Unguentul cu galbenele este nelipsit din casa,mai ales in varianta mica. Usor de folosit si bun la toate,si mai ales extrem de ieftin! ;)
Ei bine,eu l-am folosit cam rar si se pare ca mi-a expirat,mi-am dat seama prima data dupa miros,s-a schimbat total. Oricum,am de gand sa o cumpar din nou,poate si intr-o varianta combinata...am avut odata galbenele cu tataneasa. ;)

Crema de maini cu laptisor de matca de la Avon Care,o stiti deja,este vedeta pe blogul meu,termin una,cumpar alta! :)



Din seria "Am fost pe la mama si am lasat-o fara lotiuni de corp" va mai prezint inca doua:
Vaseline essential moisture si Garnier Intensive 7 Days sunt doua lotiuni de corp aduse de peste hotare. Cel mai mult mi-a placut Vaseline,hidrateaza foarte bine si intra foarte repede in piele...iar mirosul este super! Dar nici Garnier nu este mai prejos...le-am folosit cu placere toata iarna,si pielea mea a fost hidratata si fina! ;)
Si da,scrie "crema de corp" pe ele...pentru ca mama nu stie engleza si sora-mea s-a asigurat ca nu le incurca cu gelurile de dus... :P



Antiperspirantul stick de la Adidas nu mi-a placut...simteam ca transpir cu el chiar si la temperaturi joase,nu miroseam urat,dar nici asa de fresh,si lasa urme albe pe haine cu toate ca se lauda ca este "Anti-whitening"...asa ca nu va asteptati sa il mai vedeti pe aici! :)
In schimb spray-ul Femme l-am folosit seara la culcare la subrat...si dimineata miroseam la fel de fresh ca atunci cand l-am aplicat. Mi-a placut extrem de mult,dar nu l-am folosit dupa epilat...are alcool! ;)
Singurul inconvenient este gramajul cam mic...doar 75 gr,asa ca nu va asteptati sa tina extrem de mult...dar aplicat cu moderatie,poate tine vreo trei saptamani... :)


Benzile depilatoare Farmec pentru fata sunt aliatele mele cand vreau sa scap de parul nedorit de pe fata,bineinteles! :P
Cateodata trebuie sa le tai pe jumatate,asa ca imi ajung o perioada destul de lunga. Dar varianta care mi-a placut mai mult este cea cu Orhidee,am mai incercat-o si pe cea cu ulei de migdale dulci si mi-a placut mai putin...cea cu Orhidee prinde mai bine firele de par si le smulge mai eficient! ;)


Am terminat si balsamul de buze Apidermaliv de la Complexul Apicol...stiti deja ca imi place la nebunie,l-am folosit in fiecare seara,si dimineata aveam buzele super moi! ;)
Inca un balsam Color Trend s-a dus! Stocul este full,asa ca pot sa am spor la consumat! Mai ales ca imi plac mult! :)
Batonul corector nu l-am terminat...mai aveam ceva,dar avand in vedere ca de la o vreme nu mi-a mai aparut nimic serios pe fata,nu l-am mai folosit...asa ca am zis ca e timpul sa scap de el! :)


Am terminat in sfarsit si o pudra...mai exact Stay Matte de la Rimmel London. Mi-a placut destul de mult,facea ce trebuie sa faca o pudra fara sa incarce tenul. Recunosc ca spre final am zgandarit-o un pic si s-a crapat toata,dar deja incepuse sa ma enerveze faptul ca nu mai puteam sa o adun cum trebuie cu pensula de pe margine... :)
Creionul retractabil Nocturnal mi-a placut de asemenea foarte mult...o nuanta de gri-mov inchis,foarte placut si la fel de bun cum sunt si celelalte retractabile! :)


Si am mai terminat un parfum mut iubit...Rare Gold il stiu inca din liceu si inca de atunci il ador...are o aroma florala perfect racoroasa vara si care te incalzeste iarna...cu siguranta o sa-l mai cumpar! <3

Bifazicul Hidronutritiv de la Anian nu prea l-am folosit...eu. In schimb era "bataie" pe el intre sot si copil. L-au folosit pana la ultima picatura si se pare ca le-a placut! :)


Gelul de dus My moment mi-a placut...miroase bine,face spuma,se consuma greu! Ce mai produs ideal! :)
Samponul pentru par vopsit Advance Techniques l-ati mai vazut pe la mine. Stiti ca imi place. Dar ma bate gandul sa mai incerc si altceva...poate pe acela cu ulei de argan?! :))



Si cam atat pe luna asta! :)

Ati folosit vreunul dintre produsele de mai sus?

Kiss! :*


P.S. Vreau sa felicit toate castigatoarele campaniei Oriflame,dar in special pe draga de EVA! Eram sigura ca o sa castigi! :*

6 comentarii:

  1. Bifazicul Anian a fost adoratul meu, acum imi pare rau ca nu am de unde sa-l iau aici.
    Draguta ideea cu scrisul pe produse. Eu aveam problema cu gelurile de dus pe care buni mea le incurca ba cu sampoane, ba cu spumante si era asa draguta cand spunea 'ti-am pus in apa spumant din tubul ala rox, mic' si eu ramaneam masca :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. De ani de zile, crema de galbenele este mereu pe raftul meu. O folosesc mai mereu pe buze, cand le simt prea uscate. A doua zi nu mai am probleme :)))
    Si balsamul de buze de la Complexul Apicol se afla printre preferate. Vad ca toata lumea posteaza empties, numai la mine parca nu se mai termina nimic :)))

    p.s: multumesc frumos :* ❤ dar nu pot ajunge la workshop. Incepe dimineata la 9 :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Crema de galbenele este "the best of the best"! :)
    Pune frumusel cate un ambalaj intr-o cutiuta si o sa fi mirata de cate se strang... ;)
    Eu ma uitam prin dulap si ziceam ca nu am cine stie ce produse,de unde sa strang eu pentru postari,dar raman uimita de fiecare data cate se strang...parca rasar din pamant! :P
    Oooo,ce rau imi pare pentru tine! Stiu cat de mult iti doreai! :(
    Am primit si eu mail cu invitatia,se pare ca sunt cam multe persoane care nu se vor duce daca mi-au trimis si mie,dar eu stau la cucuiata, nu ajung in Buc batand din palme... :P
    Te pup cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda, cand am vazut programul, mi-a picat fata :( Mi-as fi dorit sa pot merge si eu. Asta e acum! :(

    RăspundețiȘtergere
  5. ha... nici nu stiam ca vaseline se gaseste pe la noi

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai nu cred ca se gaseste...e adusa de sora mea din Anglia... ;)

    RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)