Translate

19 mai 2014

DANONE ANIVERSEAZA...SI SE REINVENTEAZA! :)

Buna dragelor! :)


Totul a inceput in Romania anului 1999...pe 15 mai,mai exact,se lansa Danone in Romania.

A inceput timid cu doua game: Natural si Delicios...unul iaurt simplu,celalalt cu fructe...adica cu FRUCTE! ;)

Mi-a placut Danone inca de la prima gustare,acum nu mai stiu cati ani! Mi-a placut finetea iaurtului,faptul ca nu era acru,dar nici dulceag,si mai ales ca era pentru buzunarul tuturor.

Desigur nici Delicios nu se lasa mai prejos...imi placea foarte mult sa savurez cate un pahar mare de Delicios si sa rontai fiecare bucatica de fruct in parte...preferatul meu era cel cu piersici! ;)

Acum ce credeti ca savuram cel mai des? CASA BUNA! Copilul o adora asa ca la cumparaturi facem stoc serios...pentru ca pe langa el mai furam si noi cate un paharel...:)))
Dar si Natural ii mai place,pentru ca primeste de la gradinita(cateodata in loc de lapte) si il mananca de indata ce ajunge acasa! ;)


Pentru ca Danone aniverseaza 15 ani in Romania,au decis sa isi reorganizeze site-ul. Daca doriti sa aflati mai multe despre Danone dati click AICI.

Pana si ambalajele s-au schimbat in atatia ani,cred ca merita si site-ul o cosmetizare(na,ca tot de infrumusetare vorbesc! :P)


Imi place foarte mult noul site pentru ca:
Este usor sa gasesti ceea ce cauti-este structurat simplu si curat.
Ne ofera informatii despre activitatea Danone in Romania,si cum planuiesc ei sa creasca oferind in acelasi timp suport si implicandu-se in activitati sociale.
Are o sectiune de "intrebari si raspunsuri" in care toata lumea poate afla direct de la sursa ce ii intereseaza! ;)

Nu cred ca as schimba ceva in momentul de fata,chiar daca am rasfoit site-ul si am cautat in toate colturile,am gasit raspunsuri la intrebarile mele momentane.Daca voi avea vreodata ceva de comentat la adresa site-uluisau a iaurtului,o voi face pe DESCHIDE DANONE,unde cineva imi va raspunde negresit. :)

Acestea fiind spuse,ZAMBESTE CU DANONE! :D


Va plac iaurturile produse de Danone?

Kiss! :*

2 comentarii:

Feel free to leave a comment! ;)