Translate

08 iunie 2014

REVIEW: CREMA DE FATA BIOTEN PENTRU TEN USCAT SAU SENSIBIL

Buna dragelor! :)

Se pare ca luna trecuta am avut foarte mare chef de scris si am fost foarte activa pe blog,pe cand luna aceasta am inceput cu stangul...cu o lene majora si fara chef de scris! :)

Si pentru ca trebuie sa imi creasca pofta de scris ma energizez cu o melodie. De data aceasta Katy Perry- Dark Horse...imi plac foarte mult videoclipurile ei...she's so freakin' funny!!! ;) :))))



Crema aceasta isi asteapta randul la review inca de cand am cumparat-o! Am fost extrem de curioasa de ea,si putinele informatii gasite despre ea pe net m-au facut sa o vreau.


Ce as putea sa va spun despre ea...CA ESTE MINUNATA!!! :)

Am adorat-o de la prima utilizare...doar noaptea,pentru ca nu are nici urma de SPF desi este numita de zi.
Intra usor in piele,nu este grasa,doar mai densa un pic,fata nu ramane lucioasa,doar nasul dimineata era super stralucitor(dar asta e o problema pe care o intampina nasul meu cu toate cremele folosite...ce sa zic,am un nas fitos),tenul meu arata cu fiecare zi mai bine.
Totusi cred ca a ajutat foarte mult si faptul ca am reintrodus in rutina mea zilnica si Tratamentul cu 2% acid salicilic Clearskin Professional(despre care v-am vorbit AICI ). Nu imi mai apar nici macar cosurile lunare,ci doar cate o mica bubita si asta foarte rar. Pur si simplu eu am aruncat batonul pentru cosuri,si corectoarele,pentru ca nu mai am nevoie de ele. Punctele negre de asemenea sunt aproape istorie,si nu pot decat sa ma bucur...dar dupa cum am zis,cred ca si tratamentul(pe care il aplic in fiecare seara pe toata fata) a contribuit mult la imbunatatirea aspectului.


Totusi mie mi se pare mult mai potrivita pentru iarna,asa ca dupa aceasta a urmat varianta cu miere si cimbrisor...dar asta intr-o alta postare! ;)

Pretul este unul foarte bun. Eu am luat-o cu 12,5 lei de la un magazin naturist din Fetesti,probabil ca s-ar gasi si mai ieftina. :)

Ingredientele,daca va intereseaza...


Chiar cred ca daca ar fi avut SPF ar fi fost crema ideala. Asa rama de folosit doar noaptea,deci nu va pot da informatii despre cat de buna baza de machiaj este(dupa cum scrie pe cutie).
Si inca un plus pentru miros...se simte miere si galbenele destul de puternic,mie imi place foarte mult,iar mirosul se mentine cateva zeci de minute pe fata...era o placere sa clatin capul din cand in cand ca sa simt mirosul... :)

Sunt curioasa,voi ati incercat vreodata aceasta crema? :)

Kiss! :*

4 comentarii:

  1. Eu o folosesc mereu, de cativa ani si imi place destul de mult :)
    Eu o cumpar in general cu 8 sau 9 lei din Kaufland sau Auchan.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Kaufland e tocmai in Calarasi,Fetesti-ul e mai aproape... oricum,crema este exceptionala! ;)
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru mine nu a fost buna. M-am umplut de cosuri pe sub piele. :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pare rau... pentru mine a fost foarte buna,dar se stie ca suntem diferite,de aceea si diversitatea de creme de pe piata...

    RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)