Translate

06 iulie 2014

CE AM MAI TERMINAT...8

Buna dragelor! :)

Am ajuns si la a opta postare cu chestii goale. Cutiuta se umpluse si ameninta sa se verse,asa ca am decis ca e cazul urgent sa scap de ele. :)

Servetelele demachiante Monuk'all le-ati mai vazut pe la mine...sunt ieftine si fac treaba buna cu machiajul de baza...nu le-am incercat pentru chestii mai complicate. :)


Al meu sot a fost si el harnic si a terminat 3 spray-uri de corp! Ei bine,Avon Exploration era pe terminare cand am descoperit ca am plasat comanda si am uitat sa ii comand spray...asa ca am luat de la magazin un Axe Vice,care miroase super si protejeaza destul de bine. Ultimul este unul fooooarte ieftin pe care l-a luat cand am fost in Kaufland. A zis ca macar pe acasa sa le foloseasca si a pus in cos 3. Celelalte doau nu s-au terminat inca,dar nici mult nu le duce. Acesta se numeste Pascale Dynamic si a costat uimitoarea suma de 2,5 lei...ei bine,cat dai atata face...miroase frumusel,dar nu persista deloc.Le foloseste seara la culcare,cand nu transpira prea mult. :)


Am mai terminat un demachiant bifazic Solutions...e bun asa ca daca nu o sa mai fiu tentata de altceva o sa-l cumpar intr-una...acum sunt tentata de altceva,asa ca il tin in asteptare,plus ca mai am unul nou nout! :)


Din seria: "Am fost la mama si am lasat-o fara lotiuni de corp...si acetona" :P va mai prezint trei chestii(nu va speriati,astea sunt ultimele,nu am lasat-o chiar pe zero :)) ) pe care sora-mea le-a carat dupa ea din Anglia:

Acetona Classics,intr-un recipient mare de 250 ml,curata foarte bine si repede oja...nu era plina,a fost cam un sfert cand am luat-o eu,dar asa era si cand a lasat-o sora-mea,si nu aveam de gand sa o las sa expire pe acolo doar pentru ca mama nu foloseste oja... :)


Lotiunea de corp Grace Cole a fost intriganta la inceput...textura era extrem de lejera,aproape curgatoare,si hidrata destul de bine,dar asa,ca pentru vara. Din nou,m-a frapat lipsa ingredientelor,dar e produsa in Anglia,si poate ca si in cazul Boots,nu sunt obligati sa o faca...cred... :)


Laptele de corp Hydralock cu 5% uree de la Garnier este o minunatie!!! Super hidratanta,dar fara sa lase pielea grasa,a fost ajutorul meu de nadejde toata iarna! Am zis ca macar asta se va gasi in tara,si ca sigur o sa-l cumpar,asa ca l-am Google-uit,dar surpriza! Singurele afisati sunt din UK asa ca nici o sansa! Cred ca e prima lotiune de corp dupa care suspin! :(


Samponul de la Naturals l-am folosit o perioada si pe urma l-am abandonat,cand mi-am luat alt Advance Techniques...curata destul de bine,dar m-am plictisit de el,nu facea ceva deosebit...a sfarsit in sticluta cu amestecaturi a copilului...l-am spalat pe corp cu el... :)
Spumantul pentru copii de la Naturals e un produs destul de bun...dens,face spuma bogata,miroase frumos. Ce altceva as putea sa-i mai cer? :)


Crema de mani cu laptisor de matca...o stiti deja,nu mai are nevoie de prezentare. Acum o folosesc doar pentru calcaie,pentru maini o am pe Harmony de la Oriflame...trebuie sa mai incerc si altceva,nu? :)
Gelul de dus cu vanilie si pruna...delicios! Am mai avut gama in varianta veche si la fel de mult mi-a placut! :)


Masca de fata cu sake si orez de la Planet Spa o am cam de multicel...in ultima perioada nu prea am mai folosit-o,dar am terminat-o...imi placea cat de curata ramanea pielea mea dupa folosire,cu toate ca imi cam dadeau lacrimile cand o desfaceam... :)

Tratamentul pentru pete cu 2% acid salicilic l-am redescoperit de curand. Il cam uitasem dupa ce v-am povestit de el AICI . Imi place cum arata tenul meu de cand il folosesc(pentru ca acum il folosesc pe toata fata,chiar daca nu am ceva vizibil) si am de gand sa-l mai cumpar,deja folosesc altul acum...mai ales ca nu e cump deloc, ultima oara l-am luat cu 18 lei,la 50 ml. ;)


Si am mai scapat si de cateva cosmeticale:
Pudra Translucenta Color Trend am folosit- destul de mult,dar nu am terminat-o. In ultima vreme nu imi mai placea cum arata pe ten,si pentru ca era si cam veche am decis sa scap de ea...asa ca o vedeti aici. ;)


Corectoarele Color Trend le-am aruncat pentru ca in perioada dinaintea testarii cremelor de la Complex Apicol nu mai aveam nici un cos...Cand le-am testat pe acestea mi-am aparut vreo doua in perioada aceea a lunii,si ma gandeam ca poate am facut o greseala,si am scotocit dupa ele...ei bine,am facut bine ca le-am aruncat...acum miros a ranced,asa ca nici vorba sa le mai pun pe fata...plus ca nuanta mai inchisa era prea inchisa chiar si atunci cand eram bronzata... :)

Creionul acela mic,mic cu periuta este un creion pentru sprancene de la Kallos,nuanta Ash Blond. Mi-a placut foarte mult nuanta si mi se potrivea. Ce nu mi-a placut este ca era totusi un pic prea cerat,si cateodata trebuia sa insist ca sa aplic culoare. :)

Tusul argintiu isi cam schimbase textura si devenise cam transparent...plus ca depasise termenul de 6 luni de la deschidere de ceva vreme... :)

Am mai terminat si o mostra de ruj...Rich Merlot se numea si mi-a placut nuanta aceea inchisa de rosu... :)


IN SFARSIT AM TERMINAT! Zau ca incepusem sa ma plictisesc eu scriind,sper ca voi nu va plictisiti citind!Cel putin cititi mai repede decat scriu eu... :P :)))

Acum duc cutia la locul ei pentru a astepta alte recipiente,si eu astept comentariile voastre! :)

Ati folosit vre-un produs din cele de mai sus?

Kiss! :*

8 comentarii:

  1. Crema cu laptisor de matca mi s-a parut destul de grasa, iar eu am folosit-o iarna. Masca de la Planet Spa, dar cea cu minerale si namol e preferata mea. In general, aceste masti sunt foarte bune. Pupici! Te astept si pe la mine, tocmai am facut si eu un articol de genul, dar nu am fost asa harnicuta cum ai fost tu.
    www.diversitate.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Harnicuta, harnicuta!
    Am adaugat pe wishlist laptele de corp Garnier. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca de obicei! :P
    Degeaba,ca nu cred ca il gasesti in tara...poate doar daca ai posibilitatea sa il iei din afara...:(
    Te pupic cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Crema este grasa,dar e fenomenala! Face minuni pentru calcaie si pentru maini uscate...cel putin la mine... :)
    Te vizitez imediat! :)
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vrut sa comentez la ultimul articol,dar nu am reusit...:(

    RăspundețiȘtergere
  6. ai terminat cate ceva...asa harnica sa fii mereu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa-i...sustin economia tarii... :P :)))

    RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)