Translate

07 august 2014

HAUL: KURTMANN.RO

Buna dragelor! :)

La sfarsitul saptanaii trecute am aflat ca am castigat pe blogul Ildei un voucher de cumparaturi in valoare de 100 de lei pe Kurtmann.
Luni seara am facut comanda(dupa o lunga rasfoire a site-ului) si ieri am primit-o! Cei de la Kurtmann se misca foarte repede! Cred ca e prima data cand primesc un colet asa de repede,mai ales ca am plasat comanda pe la 10 noaptea! :)

Mi-a fost destul de greu sa aleg,avand in vedere atatea lucruri frumoase care imi luau ochii,dar si pentru ca nu prea am cumparat eu haine online,asa ca nu stiam sigur daca voi nimeri masura.
Pana la urma am zis: "Fie ce o fi!"...Asa ca sa va arat ce mi-am luat:



Rochita este superba!!! Un rosu deschis,cu decolteu oval,care se duce aproape de limita umerilor.Materialul este vascoza,foarte finuta,si moale la atingere!Marca este Stradivarius. Am ales marimea L,pentru ca acolo ma incadram conform masuratorilor...imi vine la fix tot...inafara de lungime! :)))
Poate daca eram cu vreo 10 cm mai pitica as fi intrat la aproape decenta...pentru ca la inaltimea aceasta doar imi acopera un pic(vreun cm) fundul... :P
Asa ca m-am ales cu o superba rochita-bluza,pentru ca asa am de gand sa o port! ;)

Ei pantofii!!! Superbi si ei desigur! Animal print,toc decent de 8 cm,fundita in fata,ce mai...o frumusete!Bershka Shoes,mai ca salivam cand i-am scos din cutie! Pana si colegele mele i-au admirat o gramada(eram la munca cand i-am primit)... :)
Un singur defect au pantofii acestia superbi! Nu ma incap! :)))
Da,am ales cea mai mare marime(41),si m-am gandit ca fiind decupati in fata o sa am loc de manevra. Ei bine,NU! Decupajul este foarte mic,asa ca nu am loc de manevra,si bietul picior a intrat in ei,dar cand m-am ridicat sa merg nu puteam sa ma misc! De ceeee?!!! Ma oftic rau de tot,credeti-ma!!! :(

Asa ca apelez la voi! Cine stie o metoda foarte buna de a face pantofii sa se lase(inafara de incaltatul prin casa)(pantofii sunt dintr-un fel de material,nu ceva gen piele),sa ridice mana sus lase comentariu repejor!!! Daca nu,pantofii vor ajunge la mama,care deja i-a probat si o incap perfect! Dar nu renunt la ei fara lupta! :P :)))

Daca gasesc pe cineva dispus sa ma fotografieze o sa va arat si cum imi sta imbracata(ca incaltata,cred ca sunt slabe sanse... :) ).

Oricum,merita sa vizitati site-ul Kurtmann.ro pentru ca acolo gasiti lucruri de calitate la un pret bun. ;)


Ce ziceti,va plac achizitiile mele? :)

Kiss! :*

9 comentarii:

  1. Ohh, draga de tine!
    Si asa de tare ma bucuram zicandu-mi: wow, ce tinuta super va iesi, ii lansez Ginei provocarea unui ootd! Sunt foarte-foarte frumoase alegerile tale! Eu ma pot bucura si pentru mama ta, dar parca tot cu tine as tine mai mult! :)))
    Nu iei in calcul si varianta returului? (ma refer la pantofi, desigur!)
    Sa porti sanatoasa rochita-bluzita! :D Vrem poze, vrem poze cu ea purtata!


    Te pup cu drag, Gina!
    Ilda

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper ca inca pote iesi o tinuta super,dar trebuie sa ma gandesc ce pantaloni folosesc,sau poate colanti(desi nu prea sunt fan colanti)... :)
    M-am gandit si la retur,dar cand am vazut-o pe mama asa de incantata de ei,am zis ca mai bine ii fac cadou ...chiar daca nu e ziua ei! :)
    Mersi,mersi! Deja mintea mea lucreaza,si ma gandesc la asorte-uri! :))


    Te pup cu drag Ilda! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos ar merge bluzita aceasta rosie cu niste blugi skinny inchisi la culoare si pantofii acestia + accesorii negre... Vai vai, ce tinuta, perfecta pentru tine! :* Nu incerci sa ii duci la cineva care se pricepe sau macar un cizmar ceva? Poate stie.. Oricum ambele piese vestimentare sunt superbe, rosul acela se potriveste de minune cu blondul tau!:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar am niste blugi skinny inchisi la culoare...chiar m-am gandit si eu la combinatie,dar cu alti pantofi,ca mi-am luat gandul de la acestia...am facut-o pe mama fericita! ;)
    Rosul acela arata si mai bine in realitate!:)
    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! Imi poti spune, te rog, daca se vede cumva prin rochita? As vrea sa o comand si eu, e foarte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Are un strop de transparenta,dar nu e nimic vizibil. Sa stii ca merita,este o rochita foarte frumoasa,sper ca te ajuta inaltimea. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am 1.66m, sper sa nu vina prea scurta...

    RăspundețiȘtergere
  8. Stiu ca exista niste spary-uri care fac sa largeasca incaltamintea, stiu de la Stella Adam, probabil in magazinele de specialitate. Care si cum le va purta pana la urma zic: sa le poarte cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  9. E posibil sa existe așa ceva. Pana la urma se bucură mama de ei. Chiar ii vin perfect. 😊
    Chestii din astea se întâmplă dacă trăiești pe picior mare. 😁
    Mersi mult! Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)