Translate

11 octombrie 2014

NOTD: RED&BUBBLE

Buna dragelor! :)

Ce mai faceti? Eu ascult muzica noua...am stat asa mult fara calculator ca am nevoie sa ma pun la curent cu noutatile...chiar am si o preferata momentan; Elena Gheorghe- Mamma mia...imi place mult! ;)

Am zis sa va arat cum mi-am mai facut eu unghiile,avand in vedere ca dupa secole am incercat buline din nou. Si nu altfel...pe doua randuri! :))
Pozele sunt facute cu noul meu telefon Allview A5 Quad. Asa ca sunt si curioasa cum vi se par pozele...ca mie mi se par destul de bune! :)

Varfurile unghiilor va rog sa le scuzati,dar aseara eram tare obosita si am adormit pana sa se usuce unghiile de tot,si astfel mi-am "impins" un pic oja de pe varfuri,si am cateva urme pe unghia degetului mare,dar aceea nu apare in poze... :P


Si pentru ca Bianca m-a rugat sa fac un swatch al rujului Hollywood Colection,nuanta Starlet Glamour,vi-l arat mai jos.
Nuanta este un nude cu tenta aurie(cu un sclipici foarte fin in el). Din poza am crezut ca este un rosu inchis,dar l-am vazut in catalog si m-am lamurit. Nu l-am purtat pana acum decat acum,ca sa ii fac poza,si nu pare sa usuce buzele. Acum am doua aproape la fel: acesta si Sparkling Nude.


Va plac unghiile mele pictate? :)

Acum,va intreb pe voi,cele mai cunoscatoare de smartphone: ce aplicatii utile aveti? Spuneti din toate,ca sa am de unde sa aleg...chiar si un joculet,doua ar fi folositor cateodata... :))


Kiss! :*

5 comentarii:

  1. Imi place mult manichiura ta, e vesela!!! :)
    La rujuri, am un maro-roscat cu sclipiri aurii, e fabulos, pacat ca s-a cam invechit si ar trebui sa renunt la el... Acesta pe care-l ai tu e tare finut!
    In ceea ce priveste Smartphone-urile, ma pricep sa spun doar atat: sa il stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de el! :D Zau, sunt afon la Smartphone!


    Pupiceeeii, draga Gina!
    Ilda

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi,mersi!
    Rujul e finut,dar as fi fost mai incantata de el daca nu as fi avut unul asemanator.:)
    Nici eu nu sunt asa priceputa la smartphone-uri,de ce crezi ca am intrebat? :)))
    Mersi mult!
    Te pupicesc cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte dragalasa manichiura, imi place! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna :)

    Te-am nominalizat pe blogul meu la un tag :*

    http://brilliant-beauty4u.blogspot.ro/2014/10/very-inspiring-blogger-award-tag-2-in-1.html

    RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)