Translate

24 noiembrie 2014

BIRTHDAY GIFTS! :)

Buna dragelor! :)

Saptamana trecuta,pe 17 noiembrie,a fost ziua mea. Acum 28 ani,pe 17 noiembrie 1986 ma nasteam eu,miracolul lumii moderne! :P :D

Da,am implinit 28 ani...nu mi-e frica sa-mi spun varsta,dar nu sunt nici asa de bucuroasa ca ma apropii de 30 ani.Timpul trece asa de repede,nici macar nu mi se pare ca a trecut mult timp de cand aveam vreo 12 ani si ma gandeam: "las' ca o sa cresc eu mare"...acum am crescut si mi-ar placea sa dau timpul inapoi la viata aceea lipsita de griji. :)

Dar hai sa iesim din butoiul cu melancolie,si sa va arat ce am primit de ziua mea...nu sunt multe,dar imi sunt pe plac! :)

Trebuie sa incep cu cadoul de la sot! Merita sa fie primul prezentat,pentru ca au fost foarte putine situatiile cand a luat initiativa in materie de cadouri.Da,nu a cerut nici o parere,si m-a cadorisit cu cerceii acestia frumosi:


Sunt din argint cu cristale Swarovski.Va spun sincer ca ii ador! <3 Am mai primit doua bluzite,dragute si pufoase! E bine ca imi innoiesc garderoba fara sa scot banuti din buzunar! ;) :))

Si in ultimul rand(de aceea am amanat postarea) mi-am luat si eu cadou! :)
Am asteptat Black Friday ca sa prind un pret bun la placi de indreptat parul...si credeti-ma l-am prins!:)
Mi-am luat una de la Bosch,pretul initial era de vreo 200 lei...eu am luat-o cu...30 lei! :)
Da,a avut o reducere substantiala(la Emag),de vreo 70%,si pretul pe site a ramas la 70 lei,la care am adaugat un card cadou pe care il aveam(de 40 lei) si astfel am ramas cu suma aceasta!Practic pot spune ca a fost aproape cadou! :))


Abia astept sa o pun la treaba! :)

Desigur,mai astept sa imi vina si un parfum de la Oriflame...nu am avut comanda,dar am putut sa il comand doar pe acela cu 27 lei. E vorba de Volare...sper sa imi placa! :)

Ce ziceti,va place ce am primit de ziua mea? :)

Kiss! :*

11 comentarii:

  1. daaaa, imi place tot! am si eu o placa bosch, la noi a fost la carrefour cu 20lei, dar nu de black friday. bluzitele par calduroase, iar cerceii...ei bine, zi mersi ca ai asa sot! sa le port sanatoasa si sa le folosesti cu cel mai mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi mult Gabytza! Abia aștept sa le folosesc pe fiecare... Ei bine, cerceii deja i-am purtat de câteva ori, îi ador! 😉

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le stapanesti sanatoasa! Eu inca mai am cativa stropi pe fundul sticlutei de Volare si chiar a fost fain. O sa il comand din nou dar la anul, acum am cateva de la Avon pe care le astept cu mare interes. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi mult! Chiar am folosit-o si aluneca frumos pe par,plus ca am facut treaba repede... :)
    Pupici! *

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersiii! :)
    M-ai facut tare curioasa!!! :))
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt curioasa ce parere vei avea de parfum! ^_^ Astept pareri.
    O zi superba iti doresc! Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani !!!!! Foarte frumoase cadourile :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Am primit parfumul siiii...abia astept sa il dau! Nu imi place deloc!!! Are o bila alba ca rezista mult mirosul,pacat ca nu ma impac cu el! :)
    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi pare rau ca nu iti place... :( Mie mi-a placut enorm.Poate o sa gasesti alt parfum care sa iti placa de la ei.
    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai deja am unul pe lista. Am crema de corp Amber Elixir și îmi place mult cum miroase. Asa ca abia aștept sa iau parfumul. 😺
    Pupici! 😘

    RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)