Translate

19 noiembrie 2014

HAUL: AVON C16/2014 & OTHER

Buna dragelor! :)

Aproape ca s-a terminat anul! De unde stiu? Pentru ca am primit comanda din campania 16.Mai este una si gata pe anul acesta! :)

Multe nu am luat,pastrez banutii pentru Black Friday,doar absolut necesare. ;)

Un gel de dus Senses cu vanilie si unt de shea si doi bureti de baie.Am luat doi pentru ca sunt ieftini(3 lei-la reducere si la indeplinirea unei conditii in catalog),si mai ales pentru ca imi place stilul asta de burete.Trebuie sa-i pun la treaba,nu? :)
Gelul de dus deja am inceput sa-l folosesc si imi place textura:densa,ceva intre gel si crema...doar ca miroase un pic cam discret dupa gustul meu... :)


Un spray pentru uscarea mai rapida a ojei...a fost doar 10 lei. Celalalt m-a tinut lejer vreo jumatate de an! ;)
Si o pila dubla pentru talpi. Va amintiti ca am mai cumparat una asemanatoare de la Oriflame...ce credeti ca a patit? S-a rupt! Sotul a crezut ca e mai bine sa frece calcaiele cu forta si a apasat prea tare pe ea...si a ramas cu coada in mana! :))
Aceasta m-a costat vreo 8 lei. :)


Cam atat de la Avon. :)

Pentru ca sa nu fie prea putin,va arat si ce mi-am luat la ultima vizita in Penny si Kaufland. Desigur,nu va arat laptele si detergentul ci partea mai frumoasa... :P
Si vi le arat pentru ca m-a dus capul sa le fac poza inainte de a le aranja la locul lor,ca pe urma nu le mai luam! :)))

Din Penny mi-am luat un lapte de corp Today...acum tineti-va bine sa nu lesinati!!! Are o cantitate de 500 ml si costa doar...7 lei!!! :O Pai cum sa nu profit?! Ba chiar am inceput sa il incerc si pot sa va spun ca e potrivit pentru vremea rece. E un pic cam gras si destul de gros. Pielea ramane un pic uleioasa dupa aplicare(contine vreo doua uleiuri) dar se absoarbe si dimineata pielea e catifelata. Miroase subtil,si aduce un pic cu Nivea(cea la cutie de metal).Este si in varianta lotiune de corp,o sa o incerc si pe aceea! ;) :))
In Kaufland am vazut lotiune de corp Blanchette aceeasi cantitate,la acelasi pret! E pe lista de viitoare cumparaturi! ;)
Din Kaufland am luat o crema de fata Bioten cu miere si galbenele(favorita mea)la pretul de 8 lei! Un chilipir,avand in vedere ca o luam dintr-un magazin naturist din Fetesti cu 13 lei!
Tot de acolo am luat si demachiantul Bioten cu miere si arnica...prea l-a laudat Ilda,asa ca era normal sa-l incerc! De fapt am oscilat cateva minute intre acesta si cel de la Farmec cu galbenele,care a fost foarte laudat de Brumarica...dar am zis sa il incerc pe acesta primul,pentru ca tot sunt fan Bioten. Nu l-am inceput inca pentru ca am asteptat sa-l termin pe cel bifazic de la Avon,dar in seara asta e pe mana mea!!! :P


Acetona Giulia am luat-o dintr-un magazin China Shop din Calarasi(unul din acela cu multe si marunte) si m-a costat 2,7 lei. Avand in vedere ca are 100 ml zic ca e chilipir! ;)

Si cam atat! As mai avea cateva chestii sa va arat,dar ramane pe data viitoare. O sa va arat ce am primit de ziua mea,dar astept sa vad daca imi iau ceva de Black Friday,ca sa fie mai generoasa postarea! :))

Si daca va place Instagram,sa stiti ca va puteti impiedica si de mine pe acolo...da,mi-am facut si eu cont,doar eu mai lipseam! :P :)))
Daca vreti sa ma cautati,eu sunt gina_strely.
Eva Luna mi-a transmis microbul,sa vad daca ma tine! :P :)))

Ce v-ati mai luat de la Avon? :)


Kiss! :*

6 comentarii:

  1. gelul trebuie incercat! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu gelul de dus din prima poza. E adorabil :X:X:X
    Si mie imi plac produsele Bioten :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Și mie îmi place, dar mi-ar fi plăcut mai multa aroma de vanilie... 😁
    Sunt fan Bioten! Păcat ca nu au și creme cu SPF, ca le adoram și mai mult! 😃
    Te pup! 😘

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar sunt surprinsa ca nu l-ai luat pana acum! 😝 😃

    RăspundețiȘtergere
  5. Te invit la un concurs unde unul dintre premii contine tot un gel de dus de la Avon, doar ca e cu zmeura si orhidee. Succes!http://diversitate.com/giveaway-prag-de-iarna/

    RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)