Translate

18 decembrie 2014

ULTIMELE ACHIZITII... :)

Buna dragelor! :)

E ceva vreme de cand nu am mai scris ceva,dar am o scuza mareee! Si nu,nu e lipsa timpului(desi si acesta s-a imputinat) ci pur si simplu nu am avut chef de blog. Nu am fost deloc nerabdatoare sa deschid pagina,ba chiar cand ma gandeam sa scriu ceva nu puteam sa leg doua cuvinte in gand. Asa ca am lasat-o balta...nici acum nu sunt "pe val" dar poate imi vine cheful...vorba romaneasca "pofta vine mancand"... :P

Astazi vreau sa va arat ce mi-am luat in ultima vreme...Avon,Oriflame si Kaufland... :)

In campania 17 de la Avon mi-am luat doar doua produse...bine,ele sunt trei,dar unul e pentru cadou... :)

Mi-era dor sa simt mirosul parfumului Little Black Dress,asa ca am profitat de oferta din brosura si am luat mimi apa de parfum de 30 ml cu 20 lei. Avon Femme va fi oferit cadou. :)



Crema de maini cu laptisor de matca e o prezenta constanta in comenzile mele...pana va fi scoasa din catalog,atunci va trebui sa o inlocuiesc cu alta.


De la Oriflame nu am luat decat parfumul Volare la un pret promotional,de ziua mea. Abia asteptam sa simt cum miroase,pentru ca mi-a fost laudat de mai multe persoane,dar cand l-am mirosit nu mi-a placut deloc! Si a cam persistat mirosul pe incheietura,asa ca de cate ori apropiam mana de nas simteam aroma! Si acesta va ajunge cadou! :)
Totusi sticluta mi s-a parut interesanta... ;)



Din Kaufland mi-am luat Bioten,desigur! :)

Gelul de curatare si laptele demachiant cu miere si cimbrisor imi plac foarte mult...plus ca de acolo le iau mai ieftine decat in alte magazine. ;)



Si pentru ca m-a intrigat pretul de doar 1 leu(avea 50% reducere),am zis sa incerc si gelul de dus Aile Fitness. Nu l-am incercat inca,dar l-am mirosit,si miroase tare bine! ;)


Si cam atatea achizitii am avut eu! Nu e prea mare lauda,poate doar la buzunar,ca am facut economie! :P

Voi ce ati mai luat luna aceasta? :)

Va las cu bradul meu... :)



Kiss! :*

05 decembrie 2014

CE AM MAI TERMINAT...11

Buna dragelor! :)

Din noaptea aceasta se da startul oficial al sarbatorilor de iarna! Vine Mos Nicolae,si ne umple ghetutele cu cadouri...sper ca le-ati pregatit pe cele mai incapatoare,ca sa aiba loc tot ce va doriti! :)

Eu,in speranta ca voi seca traista lui Mos Nicolae am facut loc si printre produse...si va arat acum ce am mai consumat eu din octombrie pana acum. :)

Am terminat un gel intim de la Oriflame. Mi s-a parut ok,nu mi-a provocat nimic,lasa o senzatie de prospetime.Si imi place cel mai mult ca e chiar gel,nu ca acela de la Avon care din gel aproape ca a ajuns apa... :)



Sotul a mai terminat un spray de corp-Exploration de la Avon...de fapt a terminat si unul din acela ieftin,dar l-a aruncat pana sa apuc eu sa-l pun in cutiuta magica... :)


Gelul de curatare Bioten a intrat in rutina mea zilnica de ceva vreme,si nu as vrea sa-l schimb prea curand. Imi lasa tenul curat si proaspat,chiar daca nu prea face spuma. :)
Demachiantul bifazic de la Avon s-a terminat destul de greu...dar sincer abia asteptam sa il termin. Im primul rand pentru ca am jurat sa nu il incep pe cel de la Bioten pana nu il termin pe acesta,si in al doilea rand pentru ca incepuse sa ma usture ochii aproape de fiecare data cand il foloseam.


Samponul il schimb dupa cum imi pica...nu am probleme cu scalpul ca sa caut un sampon special,asa ca le incerc pe toate care imi fac cu ochiul.Smooth as silk de la Advance Techniques de 400 ml m-a tinut destul de mult,avand in vedere ca parul este mai putin de la o vreme. Un sampon care curata destul de bine parul. :)
In sfarsit a terminat si Matei samponul Avon Baby...l-a tinut o vesnicie,cred ca mai mult de jumatate de an!Mi-a placut ca nu l-au usturat ochii,mai ales ca Matei are frumosul obicei de a deschide ochii in timpul baitzei.
Crema de baie Avias a fost multa...si doar atat. Nu a facut nimic special si s-a consumat destul de repede. Noroc ca e foarte ieftina! :P


La capitolul creme stau destul de bine...am mai terminat o crema de mainiAvon Care cu laptisor de matca,si parca vad ca in curand o sa plang dupa ea... se pare ca va fi scoasa din catalog... :(
Am terminat si laptele de corp Happy Skin de la Oriflame. M-a tinut destul de mult,si chiar mi-a placut cum hidrateaza.Consistenta era destul de moale si aroma discreta,dar placuta. Pacat ca are un pret exagerat de mare,nu cred ca il voi mai recumpara decat daca va fi la vreo oferta foarte buna! :)
S-a dus si un borcan de Milk and Honey,tot de la Oriflame. Mi-a placut la nebunie aroma-mie imi mirosea a tei si a salcam-dar hidratarea este potrivita pentru perioada calda din an.

Am terminat si un Lady Speed Stick Wild Freesia. Imi place mult varianta aceasta pentru ca protejeaza destul de bine,dar cel mai importand,nu lasa nici o urma pe haine! ;)


S-au mai dus si doua rimeluri. Aerovolume de la Avon s-a terminat primul,dar mi-a placut asa de mult periuta ca am folosit-o la cel de la Oriflame,din gama The One.
Baza pentru machiaj e inca preferata mea.Fardurile stau lipite acolo foarte bine,machiajul ramanand intact de dimineata pana seara! :)


Si gata! Cred ca sunt suficiente,trebuie sa mai las si pentru alte postari. Deja am cateva produse pe terminare,si cutiuta le asteapta sa se stranga! :))

Sper ca v-ati pregatit si voi ghetutele,dar sa nu sperati la prea multe,ca mi le lasa mosul mie! :P :)))

Ati folosit vreun produs de mai sus? Ce parere aveti despre ele?


Kiss! :*