Translate

30 ianuarie 2015

NOTD: LONDON RED

Buna dragelor! :)

Se pare ca se apropie primavara! E din ce in ce mai cald afara,si chiar mi-au inflorit ghioceii in gradina! Nu am poze cu ei,dar promit solemn ca la urmatoarea postare o sa ii arat! ;)

Astazi vreau sa va prezint o noua oja de la Oriflame. Nu aveam de gand sa o iau,de fapt era pentru o clienta,dar a refuzat-o pentru ca i s-a parut rosu mai deschis decat era in catalog. Ei bine,mie mi-a placut,si am oprit-o,mai ales pentru ca e din gama The One,si ojele incercate de mine din acea gama sunt foarte bune. Si aceasta clienta a mai cumparat cateva si se declara foarte multumita de ele.;)

Se numeste London Red,si cred ca s-au gandit la Jack Spintecatorul cand au numit-o asa,pentru ca e rosu ca sangele! Exact asa mi se pare mie,ca si cum m-as uita la o picatura de sange rotunda si concentrata(nu dupa ce s-a intins),dar credeti-ma chiar imi place. Are un luciu destul de bun si s-a aplicat perfect dintr-un singur strat(un pic mai grosut,nu super intins).Formula este una cremoasa si s-a aplicat fara dungi. O am de patru zile pe unghii si mi se tocisera doar un pic varfurile,pentru ca am avut unghiile un pic mai lungi,dar acum le-am taiat si zici ca doar am aplicat oja! :)



Scuzati marginile manjite,dar am fost nerabdatoare sa fac poze,si nu am luat in seama mazgaliturile,pentru ca eu oricum nu reusesc sa scot o manichiura curata din prima. Asa ca daca eu am putut sa nu observ,sper ca asa o sa faceti si voi. :)))

Sincer mi s-a deschis apetitul pentru alte oje din aceasta gama. Am pus deja ochii pe cateva,si daca urmaresc catalogul,poate le prind si la un pret bun. Aceasta a fost 10 lei,si chiar nu mi se pare mult pentru o oja de calitate! ;)

Va place aceasta nuanta? :)

Kiss! :*

3 comentarii:

Feel free to leave a comment! ;)