Translate

02 februarie 2015

AVON HAUL C1 &C2/2015

Buna dragelor! :)

Stiu,stiu...am promis o poza cu ghiocei...dar vremea nu a vrut sa tina cu mine,de cateva zile ploua intr-una!!! Nici nu ma gandesc sa scot telefonul,am o frica mare cand vine vorba de electronice si apa...ma intreb de ce... :P :)))

Si pentru ca e vremea bleaga, haideti sa va arat ce mi-am luat de la Avon anul acesta...pentru ca e prima pe 2015! :)

In campania 1 mi-am luat un spumant de baie frumos mirositor,cu rodie si bujor...pe pagina mirosea foarte bine,eu inca nu l-am desfacut,astept sa termin unul inceput... :)


Am zis sa incerc si noul balsam de buze Avon Care,cu toate ca in trecut nu m-am inteles deloc cu ele...si acum se pare ca nu s-a schimbat nimic...
Pentru ca am ramas un pic dezamagita de Aerovolume,am revenit la scumpul de Supershock,care se pare ca e la fel de bun ca intotdeauna... ;)


Pentru sot am luat doua noi spray-uri, Instinct si Luck. Instinct aduce foarte bine cu STR8,asa ca sunt foarte multumita,pentru ca STR8 ne place mult amandurora...el sa il foloseasca si eu sa il miros! ;) :P :)))


Mi-am mai luat un parfumel...pentru ca era la super oferta! Dar m-am pacalit un pic...eu eram cu gandul ta TTA Hart si acesta era TTA In Bloom...un moment de neatentie,dar si acesta miroase foarte bine,asa ca nu imi pare rau! ;)


Din campania 2 mi-am luat lotiunea de zi Anew Vitale. Am cam pus ochii pe ea de anu trecut,dar nu stiam cat de buna este,asa ca am asteptat un pret bun ca sa nu imi para rau in caz ca nu imi place...si acum a fost destul de ieftin in oferta pentru reprezentanti. Dar o sa o incerc mai tarziu,cand vine sezonul mai cald. ;)


I-am luat si sotului o lotiune dupa ras Pro Ice...astea lichide ii plac,cu mult alcool. Chiar daca i-am zis ca nu sunt prea bune pentru piele,nici ca ma asculta... :)))


Un gel intim nou de la Avon,cu flori de cires...celalalt e pe duca,asa ca am zis sa mai iau si de la Avon. ;)


Si desigur,nelipsita crema de maini Avon Care cu laptisor de matca...mi-e asa o frica ca o vor scoate din catalog!!! :(


Si cam atat. Mai lasam si pentru alte campanii,ca doar nu trebuie sa dea Avon faliment,nu? :)))

Ce ati mai achizitionat de la Avon? :)

Kiss! :*

9 comentarii:

  1. Loțiunea de zi Anew Vitale este foarte buna, am avut-o și eu anul trecut și a fost perfecta pentru primăvară-vara. Rimelul Supershock mie nu îmi mai place, cel Big and Daring mi se pare mai bun - pentru genele mele cel puțin ☺
    Eu nu mi-am luat cine știe ce, un ser de par, o perie de par si am profitat de oferta din C2 și mi-am luat crema de corp Parisian Chic....iar acum trebuie sa îmi iau și parfumul ca îmi place tare mult cum miroase :)) și mi-am mai luat crema de corp Skindisiac care e preferata mea încă de anul trecut iar în campania următoare trebuie sa o iau din nou sa nu mai rămân ca fraiera fără crema asta cum am pățit anul trecut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru ca tu ai tot vorbit de crema de maini cu laptisor de matca mi-am luat-o si eu. Chiar imi place mult. Tot Supershock este si rimelul pe care eu il folosesc momentan. Din campania 2 mi-am luat geluri de dus Senses si mini-parfumul Femme.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am încercat Big and Daring pana acum, am rămas setata pe Supershock, care chiar îmi place!
    Nici nu știu cum miroase Parisian Chic, m-ai făcut curioasa... 😺
    Sa le folosești cu placere! Te pup! 😘

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca ai observat cat de mult îmi place și mie crema. Sincer am mai încercat și altele, dar nu e nici una la fel. Parca nu as mai vrea sa experimentez... 😺
    Femme mi-a plăcut mult, dar mie mi s-a părut mai de primăvară - vară. Trebuie sa cam pun pauza la parfumuri pentru ca s-au strâns câteva și parca se termina din ce în ce mai greu. 😄
    Sa le folosești cu drag! Te pup! 😘

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt in urma cu stiinta - acum aflu despre acea crema cu laptisor de matca! Cred ca am vazut-o prin catalog dar am trecut cu vederea avand slabiciunile mele pentru alte creme de maini! Retin ideea! :)
    Adica rezisti sa nu desurubezi capacul spumantului, doar pentru a adulmeca o clipa? Hmmm, nu cred ca as putea! :P
    Chiar m-am inteles bine cu mascara Supershock intr-o vreme, numai ca s-au infiltrat si altele! :))


    Draga mea, sa le folosesti cu multa placere!
    Pupicei, Gina!
    Ilda

    RăspundețiȘtergere
  6. sa te bucuri de ele! :)

    tentant spumantul, ca-i cu rodie. eu probabil l-as folosi pe post de gel de dus :)).

    RăspundețiȘtergere
  7. Mersi mult! :)
    Pai asa il folosesc si eu...cine are rabdare sa zaca in apa? :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. sa le folosesti cu drag! spumantul m-a incantat si pe mine olfactiv, dar am fost tare si nu l-am cumparat :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mersi! 😊
    Eu nu am fost asa de tare...😸😸

    RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)