Translate

11 februarie 2015

CE AM MAI TERMINAT...12

Buna dragelor! :)

Tocmai ce mi-am revenit dupa o portie de ras! Sunt singura acasa cu copilul,si tocmai am vizionat "Ice Age 1"...a trecut mult timp de cand l-am vazut...atunci am ras cu lacrimi de Sid,Manny si Diego,si acum am fost la fel de amuzata!Va spun un secret:preferatul meu este Sid! :) Si lui Matei i-a placut foarte mult! Urmeaza si celelalte parti cat de curand! ;)


Am ajuns la postarea cu numarul 12 continand ambalaje golite...nu imi vine sa cred cate am putut sa termin pana acum! Se pare ca altfel sta situatia cand strangi ambalajele. ;)

Ultima postare a fost in decembrie,asa ca in doua luni s-a mai strans cate ceva.


Si acum sa trecem la treaba! ;)

Gel de dus,gel de dus,gel de dus...doua din gama Senses,de 500 ml -Reflection si Garden of Eden. Mi-au placut destul de mult,au fost consistente si au facut multa spuma...pe burete! ;) :))
Cel de-al treilea,Aile,l-am luat din Kaufland,pentru ca a fost foarte ieftin-1 leu. Mirosea foarte frumos,dar nu a fost cine stie ce. Consistenta era gelatinoasa,dar tot trebuia turnat mult ca sa faca mai multa spuma,asa ca s-a terminat repede. Totusi mirosul se mentinea un pic pe piele. :)
Poate va intrebati de ce nu va arat si ceva barbatesc...ei bine,sotul meu se spala doar cu sapun,si nu foloseste altceva decat Protex. Asa ca nu e cine stie ce de aratat! :)))



Ca veni vorba si de sot,a mai terminat si el cateva spray-uri. Doua de la Avon-True Force si Elite Gentleman,care au mirosit frumos...cred ca acesta conteaza in primul rand. Cel de-al treilea este unul din acelea ieftine,mai mult bune de parfumat camera,ca in rest nu prea rezista mirosul... :)


Am mai reusit sa termin si doua creme de maini/picioare. Cred ca v-am plictisit de cate ori am spus-o,dar nu o sa ma satur de ea niciodata! :)
Crema de corp Amber Elixir a fost divina!!! Adica mirosul este divin,l-am adorat din prima clipa cand am desfacut folia! De cate ori o aplicam ma miroseam pana nu mai simteam aroma-si asta se intampla destul de tarziu(bine,acum nu va inchiputi ca stateam doar cu mana la nas... :))) ) . Crema era una obisnuita,usoara si destul de hidratanta. As spune mai mult ca e potrivita pentru vara. In schimb nu cred ca parfumul este potrivit pentru vara.Dar abia astept sa pun mana pe el! Cred ca e primul parfum care m-a facut sa-l doresc asa de mult! ;)


Lotiunea de corp cu ciocolata a fost delicioasa...nu,nu...nu am gustat-o! Dar era tentant cand o miroseam... :P
Tot pentru primavara-vara mi s-a parut potrivita,hidratare medie,intra repede in piele fara sa lase vreo pelicula la suprafata.
Spray-ul de corp cu violeta si lychee a fost bun pentru o improspatare de moment si pentru racorire...e bun ca tine mult si este ieftin... :)
Da,vedeti bine,Mennen Speed Stick. Folosit de mine,nu de sot. Mi-a placut ca nu mirosea masculin,ci avea un miros fresh,de musetel si menta. Nu a lasat urme pe haine,ceea ce e un mare plus. Protectie imotriva transpiratiei:medie...la un efort mai mare simteam ca incep sa ma umezesc la subrat,chiar daca era destul de frig. ;)


Am terminat si demachiantul Apidermin lejer.Mi-a placut mult ca a demachiat bine,si nu m-au usturat ochii...parerea mea despre el o gasiti AICI.
Vara trecuta,cand am fost si eu o zi la plaja,m-am trezit dupa cateva ore cu doua pete de toata frumusetea pe obraji,cam sub ochi. Pentru ca am facut o vizita si prin Carrefour am fugit la raionul cu cosmetice si am luat crema pentru pete,pistrui si albirea tenului de la Farmec despre care am citit doar de bine(am mai luat si detergent de rufe,dar acela e mai putin important :P).Am folosit-o pana de curand. La inceput simteam o usoara usturime,care se calma repede. Pielea se matifia instant,si era mult mai fina. Crema era destul de lejera,dar am folosit si alta pentru ca avand acizi,m-am gandit sa nu mi se usuce tenul. Intre timp,petele s-au dus. Chiar cred ca aceasta crema a contribuit la curatarea tenului,pentru ca petele nu au disparut definitiv,ci doar s-au decolorat.Nu se mai observa,dar cand ma uit foarte aproape in oglinda le zaresc conturul,ceaa ce ma face sa cred ca o sa cam spun adio expunerii fetei la soare,pentru ca pun pariu ca vara viitoare le-as vedea din nou acolo dupa cateva ore de stat la soare.
Mai este crema in tub,dar mi se pare ca i s-a schimbat mirosul si nu am vrut sa mai risc . :)
Am mai terminat si un tratament pentru pete Clearskin Professional. Inca imi place! :)


Am mai terminat o crema de fata Bioten cu miere si galbenele.V-am vorbit despre ea AICI. Inca o ador,nu am de gand sa o schimb! ;)
Dupa lupte seculare am terminat si un balsam multifunctional Naturals...chestia aceea micuta a tinut o vesnicie!!! Deja ma plictisisem de el,dar nu l-am folosit decat seara pe buze,si cand am fost racita in jurul nasului...a fost destul de bun.. :)
Un balsam de buze Color Trend,ultimul pe care l-am avut(din gama transparenta)...sunt mega-happy ca se vor lansa din nou!!! :))
Dischete demachiante Magnificy luate din Penny. Ieftine si bune! ;)


Lichidul pentru uscarea rapida a unghiilor de la Avon incepe sa ma dezamageasca...parca nu-si mai face treaba ca prima data cand a aparut si dimineata ma trezesc cu cateva urme pe unghii...bine,eu am si prostul obicei de a-mi face unghiile la 11 noaptea,dar stau cel putin o ora cu mainile in aer pana adorm...as zice ca e suficient... :P
Fondul de ten Ideal Flawless mi-a placut mult...l-am folosit pe tot,si poate l-as recumpara pe viitor.Parerea mea despre el o gasiti AICI


Sotul a terminat un parfum din gama X-Series,Rush. Miros placut,dar nu foarte deosebit. ;)
Si eu am terminat apa de toaleta Treselle Mistique. Mi-a placut foarte mult,si desi e apa de toaleta,a fost destul de rezistent. O aroma care se potrivea mai mult in sezonul rece,de aceea l-am terminat de abia acum. Poate ca il voi ma achizitiona pe viitor,dar doar dupa ce imi fac hatarul cu Amber Elixir! :))


Am aruncat si un buretel de celuloza. Imi place cum curata pielea,desi nu il folosesc prea des. Mai am unul... :))
Si acest borcanel continea...acetona! Si buretel! Atunci cand incepuse nebunia cu curatatul unghiilor in modul acesta,eu in loc sa cumpar,mi-am facut propriul recipient. L-am folosit cu succes mult timp,dar m-am plictisit de el. Pur si simplu! :P


Gata! Am aruncat ambalajele,am pus cutia la locul ei,si ma pregatesc sa inchei! Deja ma dor incheieturile,asa ca va las sa cititi romanul... :P

Ati folosit vreunul din produsele de mai sus? V-au placut au ba? :)

Kiss! :*

6 comentarii:

  1. Ce de produse consumate! Eu nu am adunat atatea de la ultima postare care a fost tot in decembrie. Maine sau poimaine o scriu si eu :). La fel am patit si eu cu balsamul Naturals, numa nu se termina :))
    www.lorenamarchis.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca aveam câteva spre terminare... 😊
    La mine mai era un pic pe pereți, dar l-am lăsat ca sa le folosesc și pe cele de la Oriflame. Oricum, e un produs bun.
    O sa te vizitez! 😉

    RăspundețiȘtergere
  3. harnicuta ai fost! si eu folosesc spray-ul pentru uscare, cand imi aduc aminte. PS: sprayul de corp la Avon e cu orhidee si coacaze, nu cu violeta si lychee, pe care-l caut eu de ceva vreme :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu folosesc spray-ul de fiecare data când îmi fac manichiura, dar parca nu mai are aceeași eficienta.
    Pe acela nu cred ca l-am încercat, poate îl mai găsesc pe viitor. 😉

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi place teribil crema de maini, e ca un gel, dar senzatia mea este ca hidrateaza si dupa ce are loc contactul cu apa si nu trebuie sa-l reaplic.
    In schimb, nu-mi place Amber Elixir de nici o culoare. Am luat-o pt ca cineva mi-a recomandat-o si crema am folosit-o mai mult doar ca s-o termin inainte de expirare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Crema de mâini e super buna! Nu o sa renunț prea curând la ea! 😊
    Amber Elixir (crema) mi-a plăcut la nebunie, și de aceea cred ca voi adora și parfumul, dar aștept sa se mai răcească vremea. 😉😊

    RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)