Translate

15 iulie 2015

A DAY OF MY LIFE... :)

Buna dragelor! :)

Initial eram tentata sa scriu "DAYS OF OUR LIVES",dar nu voiam sa credeti ca am inceput sa fac recenzii la telenovele... :P

Astazi vreau sa va arat cum arata de obicei o zi din viata mea...si o sa vorbesc de acele zile in care sunt la munca de dimineata,ca sa fie mai interesant! :))

Inceputul e cel mai tare...ma trezesc la ora 5:30...da,ati citi bine,pana si gainile dorm la ora aceea,dar eu umblu nauca prin casa.Si cand spun nauca,nu glumesc! Imi ia cel putin 10 minute sa ma urnesc,si chiar si asa,tot sunt un soi de zombilica ceva vreme... :)
Sa ne intelegem: nu sunt o persoana matinala! De-as putea dormi cat mai mult dimineata,as fi cea mai fericita,si as fi super activa dupa...dar cum viata nu e intotdeauna dreapta,cateodata trebuie sa ma trezesc din zori...noroc cu vacantele copilului,mai am si eu parte de vreo doua ore de somn in plus cateodata! ;)

La munca,ca la munca.Intr-un magazin munca nu se termina niciodata...cara marfa,aseaza marfa,serveste clienti,sterge praf,fa curatenie,mai cara niste marfa,si tot asa,intr-un cerc vicios continuu,timp in care tura se duce incet,incet...cateodata chiar foarte incet! :))

Si apoi acasa! Oare s-a terminat cu treaba? Nope! Acasa,dupa caz: curatenie,mancare,rufe de spalat,rufe de calcat(ceea ce iubesc eu mai mult :P)!
Hai ca am mintit un pic! Cateodata ,daca sunt foarte obosita de la munca ,las tot balta si ma odihnesc o ora,ca altfel picioarele mele ar fi bustean. Dupa atatea ore de stat in picioare,nici nu ma astept sa nu mi se umfle.
Doar un pic de odihna! :)

Eh,si apoi treaba de acasa! :)
Eu am noroc cu sotul meu,ma mai salveaza cu gatitul. Ce bine ma simt cand ajung acasa,dupa ce am chestionat toate colegele in legatura cu ce au mai gatit,si gasesc mancareee! :)
Mai e si copilul care necesita atentie continua zilnic...ba teme(da,de vacanta),ba papica,ba bubita(sau buboi,dupa cum arata ultima achizitie de la cazatura cu bicicleta)...nu va speriati,e in curs de vindecare. Am curatat si ingrijit rana atat de bine incat al meu copil nu a plans aproape deloc! ;)

Si cam asa trece o zi din viata mea...cu toate acestea noaptea nu e lipsita de miscare! Nu de multe ori m-am culcat pe o parte si m-am trezit pe alta! (sper ca nu va gandeati la altceva! :P :)) )
Cea mai funny chestie( funny ca ma bufnea rasul asa adormita cum eram),dar si de speriat,a fost cand am adormit cu bratul ridicat...cine s-a trezit noaptea si a inceput sa scuture de bratul fara simtire,pana a revenit sangele la locul lui? Cred ca nu sunt singura care a patit-o! ;)

Pentru a intelege cata miscare facem in fiecare zi, REXONA ne pune la dispozitie graficul de mai jos...



Rexona este primul antiperspirant din lume care conține microcapsule activate de mișcare și îți asigură protecție eficientă și senzație de prospețime pe parcursul întregii zile.
• Pentru că susține un stil de viață activ, Rexona a creat MotionSense, o tehnologie inovatoare, cu microcapsule, ce se activează la fiecare mișcare.
• Cu cât faci mai multă mișcare, cu atât se eliberează mai multă prospețime. Microcapsulele cu parfum se sparg la fiecare mișcare pe care o faci, pentru ca tu să te bucuri de o senzație de prospețime îndelungată. Oricare ar fi pasiunea ta și orice ti-ai dori să realizezi, Rexona, cu tehnologia unică MotionSense, te ajută să faci faţă provocărilor fiecărei zile.

Ce coincidenta,pentru protectia zilnica impotriva transpiratiei, tot de Rexona ma folosesc acum. Doar ca eu am varianta Cotton Dry,fara Motion Sense. Dar as fi foarte curioasa sa vad care e diferenta! E pe lista! :)

Sunt curioasa,cum arata o zi din viata voastra? :)
Ce ziceti de graficul REXONA ? Stiati atatea despre miscarile pe care le faceti? :)

Kiss! :*

4 comentarii:

  1. Chiar ma intriga Motion Sense asta, imi place conceptul in sine si imi propun sa incerc si eu acest nou deo de la Rexona! Ai povestit haios... :) Zile pline, Gina, zile pline! Daca suntem sanatosi dupa ce o tinem a la long cu un astfel de ritm, atunci avem mare motiv de a fi multumiti si recunoscatori! :)


    Pupici, draga mea!
    Ilda

    RăspundețiȘtergere
  2. Și pe mine ma intriga, sper sa se ridice la înălțimea așteptărilor! :)
    Ai dreptate, sa fim sănătoși e tot ce contează, dar ca sa ne menținem sănătatea e buna și putina odihna, asa ca un mic somnic după amiaza e mana cerească! :))
    Te pupicesc Ilda! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu urasc sa ma trezesc dimineata, in conditiile in care la mine dimineata e 7.30. Nu stiu cum rezisti, eu n-as reusi sa ma trezesc regulat la acea ora.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tocmai de aceea câteodată dorm după amiaza, ca ma doboară oboseala. :)

    RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)