Translate

29 august 2015

REVIEW: PURE ALOE VERA DE LA AUBREY ORGANICS

Buna dragelor! :)

A sosit timpul,dupa ce am reusit sa o folosesc la diverse chestii,sa va scriu despre extractul din planta minune numita Aloe Vera!

Am primit pentru testare,acum vreo luna, o sticluta care contine extract de Aloe Vera 99% organic, produs de Aubrey Organics.



CE SPUNE PRODUCATORUL:



Aloe Vera se regaseste in multe forme in industria cosmeticii din toata lumea insa Aubrey este brandul care pastreaza Aloe Vera in forma sa naturala lichida.

Asadar nu exista alti aditivi adaugati care ar putea irita pielea in loc sa o vindece.

Retineti faptul ca nu exista nimic mai bun pentru pielea uscata sau expusa la soare decat Aloe Vera organic.

Noi l-am utilizat in forma cea mai pura, extras direct din frunzele de Aloe, cel mai recunoscut agent de hidratare si calmare al naturii.

Aveti grija sa purtati mereu o sticla cu Aloe Vera in geanta de plaja in zilele de vara iar acasa pastrati sticla in frigider pentru o senzatie puternica de racorire a pielii, dupa expunerea prelungita la soare.

Instructiuni de utilizare:

Agitati bine inainte de utilizare. Aplicati pe zonele afectate ale pielii. Pentru uz local.

Ambalaj:

118 ml

CE SPUN EU:

Am primit recipientul cu 118 ml,cu un lichid incolor,de zici ca e apa...o da de gol mirosul,care mie mi s-a parut ca aduce cu un iz ceapa prajita(doar iz,nu se simte prea mult,si mirosul dispare aproape imediat) si rezultatele ,desigur! Nu puteam sa fac atatea chestii cu apa chioara! ;)


Sistemul de dozare este destul de simplu,dar nu se deschide cu usurinta,astfel evitandu-se pierderea de produs.


Ok,nu vreau sa va tin chiar asa in suspans! Este extraordinar de buna!!! Rar se intampla sa fiu asa incantata de un produs ca acum!!!

Eu nu am folosit-o dupa plaja,pentru ca nu am ajuns acolo,dar a avut alte utilizari.

Am folosit-o in primul rand dupa epilare. De obicei,cand imi epilez mustata,ma cam inrosesc si acest extract,a calmat imediat zona. Acelasi lucru s-a intamplat si dupa epilarea bratelor. Pentru ca folosesc epilatorul,ma cam inrosesc si imi apar punctulete rosii acolo de unde s-a smult firul de par. Lichidul de aloe calmeaza aproape instant,asa ca il folosesc de doua ori dupa procedura. O data,imediat dupa ce am terminat procesul,si a doua oara,dupa ce ma spal,ca sa se calmeze de tot pielea.

Intr- seara am dat peste un pliculet cu argila care zacea in sertar. Nu prea l-am mai folosit,pentru ca mi se parea ca pielea mea ramane cam uscata dupa ,asa ca am avut o idee. Am amestecat argila cu Aloe Vera,si apoi am aplicat amestecul pe ten,si am asteptat sa se usuce. Dupa clatire,tenul meu parea mai luminos,si nu mai era uscat,cum era inainte,cand foloseam argila cu apa,ci un pic mai hidratat. Nu e ca si cum nu am mai avut nevoie de crema de fata,dar pielea nu strangea deloc.

Vara,cand ma imbrac in fusta,ma cam irit pe coapse,pe interior,pentru ca se ating picioarele intre ele. Aloe Vera m-a ajutat sa scap mai repede de iritatie.
Cea mai recenta boacana,a fost cand fierbeam gemul. Din neatentie am atins cu degetul suprafata clocotinda,si m-am ales cu o mica arsura. Am aplicat Aloe Vera imediat cum am terminat cu gemul(deci nu imediat dupa ce am varat degetul unde nu trebuia),si seara cand am venit de la munca. Deja dupa prima aplicare se mai calmase usturimea,si a doua zi nu se mai vedea decat o usoara roseata,si am mai aplicat odata. A trecut foarte usor,fara urme...nici nu imi dau seama ca a fost o mica arsura acolo.

Si e foarte spornica! Am consumat cam un sfert,asa ca o sa ajunga ceva timp. ;)

Are si cateva ingrediente...Da,nu este doar Aloe Vera acolo,dar sunt putine la numar,si aloe este pe primul loc:

INGREDIENTS: Aloe barbadensis(aloe) leaf juice*,aqua,leuconostoc/radish root ferment filtrate,cymopsis tetragonoloba(guar) gum*,citric acid.
*Organic

Pure Aloe Vera se gaseste pe site-ul Aubrey Organics la un pret de 43,40 ron,pentru 118 ml de produs.

Sincer,cred ca acesta isi merita toti banii,m-am convins pe propria piele! ;)

Va las si un filmulet al celor de la Aubrey Organics in legatura cu prelucrarea Aloe Vera :




Sunt curioasa,ati incercat acest produs?
Dar Aloe Vera direct de la planta?


Kiss! :*

3 comentarii:

  1. Da, excelenta ideea cu calmarea dupa depilarea zonei cu mustati de pisica! :) Si la zona inghinala ma gandesc ca ar avea efect similar! Chiar inspirat e sa o combini cu argila pentru a prepara masca...
    Mi-a placut review-ul tau! Pacat ca am spus pas testarii produsului dar stiu ca, in perioada respectiva, pentru mine chiar ar fi fost prea mult o "misiune" in plus!
    Sa folosesti lotiunea cu bune rezultate in continuare!
    Pupici multi, draga Gina! :)
    Ilda

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu îmi pare rău deloc ca o testez, e cel mai folositor produs pe care l-am primit pana acum. Cu siguranță o voi cumpăra după ce termin flaconul acesta. ;)
    Te pupicesc Ilduta! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Cunosc sentimentul si e grozav cand intalnim produse care sa ne fidelizeze! :*

    RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)