08 septembrie 2015

BOOKS SHOPPING

Bună dragelor! :)

Luna trecută a fost nebunie mare pe site-ul  Libris  , o grămadă de reduceri, preturi super bune la cărți. Ei bine, și acum au prețuri bune și o mulțime de promoții, plus ca au transport gratuit la orice comandă. ;)
Așa că am profitat și eu și am luat câteva cărți.


De fapt, cărțile acestea sunt luate în două comenzi.

În prima comandă am luat câteva cărți care îi vor folosi lui Matei pe viitor la școală,poate nu prea curând, dar e bine să fie în bibliotecă.
Am luat "Legende"  de Vasile Alecsandri și "Pagini alese"  de I. L. Caragiale, care cuprinde mai multe opere ale celebrului dramaturg.


Am mai luat și "Alexandru Lăpușneanul ", de Costache Negruzzi, în care găsim vreo 6 opere ale autorului, numai bune de studiat.
Și am vrut neapărat, nu doar pentru copil, ci și pentru mine, "Pădurea spânzuraților" de Liviu Rebreanu. Am citit această carte prin generală, când a trebuit să o împrumut de la bibliotecă, și m-a impresionat foarte mult. Cred ca e primul roman citit vreodată.


Cea de-a doua comandă a fost în special pentru mine(soțul nu prea e cititor).

Am citit-o de câteva ori pe telefon, dar nimic nu se compară cu a ține cartea în mână. Așa că, de îndată ce am prins ocazia, am luat-o. "Jane Eyre" de Charlotte Bronte e una dintre preferatele mele, și abia aștept să o recitesc.
Cea mai ieftină carte care am luat-o vreodată a fost aceasta: "Prețul sangelui"  de Tanya Huff. Am văzut acum câțiva ani serialul inspirat din carte, și am fost curioasă. Am dat pe ea doar 1,8 lei, însă e doar prima parte,nu am găsit-o și pe a doua. Poate pe viitor.


La aceste două cărți, titlurile m-au făcut curioasă, pentru ca nu am auzit de autori pana acum. Sper să îmi placă, mai ales ca fac parte din categoria veselă, ca sa zic așa.
Acestea sunt: "Crimele din Wimbledon"  de Nigel Williams și "Funeralii fericite" de Adrian Lustig.Deja am început să citesc "Crimele din Wimbledon", și până acum, deși se vrea scrisă într-un stil vesel, glumeț, nu îmi pare a fi deloc veselă, ci dimpotrivă... mai degrabă pare o comedie neagră... Oricum nu am terminat-o.

Îmi place din ce în ce mai mult Libris, pentru că are oferte după oferte. Și pentru ca are transport gratuit la orice comandă, cred ca o sa mai vedeți cărți pe viitor.

Ce ziceți de achizițiile mele?
Ați pus ochii pe vreo carte în special?

Kiss! :*


7 comentarii:

 1. Tare pacatosi sunt astia de la Libris. Mereu ne toaca banii :)))
  Dupa parerea mea, sunt cei mai tari. SI preturi bune, si transport gratuit! ^_^
  Spor la citit lovelie :* :* :*

  RăspundețiȘtergere
 2. Păcătoși rău! Noroc ca au cărți ieftine! :))
  Chestia cu transportul gratuit e cea mai tare! Mai ales ca e vorba de curier, nu de posta. Cred ca o sa devin client fidel! :)
  Mersi mult, aproape am terminat una! ;)
  Kiss Eva! :*

  RăspundețiȘtergere
 3. Abia astept sa vad recenzii despre carti! Sunt curioasa, dupa titluri par interesante

  RăspundețiȘtergere
 4. Vedem...vedem...m-am gandit sa scriu si recenzii,dar mi-era frica sa nu ma pierd in cuvinte... :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Incearca! Chiar mi-ar face placere sa citesc asa ceva!

  RăspundețiȘtergere
 6. Ai facut niste afaceri. Felicitari!

  http://strumfette.blogspot.ro/

  RăspundețiȘtergere
 7. Multumesc! :)
  In total,pe cele 8 carti am platit cam 60 lei...dintre care doar "Padurea spanzuratilor" si "Jane Eyre" au fost mai scumpe...restul sub 10 lei! ;)

  RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)