Translate

18 septembrie 2015

MULTI-SHOPPING... 3

Bună dragelor! :)

Iar am mai strâns câteva chestii, comenzi pe ici, pe colo, premii, programe motivaționale, etc, etc... :)))

Asa că haide sa va arate Gina pe ce a mai pus gheruța... ;)

O iau din nou în ordinea vechimii pozelor, așa că încep cu Oriflame.
Campania trecută nu am vrut să iau cine știe ce, dar am vrut neapărat uleiul pentru păr Eleo, pentru ca am avut o mostră și mi-a plăcut enorm. Așa că am riscat și l-am luat pe cel pentru protecție, potrivit pentru păr vopsit.




Și pentru ca nu aveam valoarea de comandă necesară, a trebuit sa iau extra, asa ca am comandat niște săpunuri pentru soț... vrea,nu vrea, se spală cu Discover Brazilian Passion și Icelandic Purity ... :))

Campania aceasta am luat un gel intim Feminelle cu aloe, pentru că celalalt a scăzut sub limita de jumătate și s-a activat paranoia, cum ca as rămâne fără;și cum acesta îmi place foarte mult, cred că o să rămân la el... ;)

Am reușit! L-am dorit atât de mult și în sfârșit am pus mana pe el... adică l-am comandat, nu l-am substituit, nu vă gândiți la prostii! Amber Elixir e al meu, și miroase divin!!! Am pulverizat cam un puf și un sfert pe la 3 jumătate, în ziua când am primit comanda, și pe la 9 seara încă îl mai simțeam! Ma topesc după mirosul lui!!! ❤

De la Avon, campania trecută nu am luat decât un ruj din noua gamă pentru volum, nuanța Stolen Kiss, și asta ca să îndeplinesc cerința programului motivațional. Îmi place, e un nude cu tentă de rose, destul de discret.

Poza este făcută seara, în lumină de interior, asa ca pare mai închis, dar nu este.

Și pentru ca am îndeplinit programul motivațional, am primit pentru 1 leu crema de corp pentru fermitate cu cafea din Columbia Planet Spa, și perlele iluminatoare.

Campania aceasta mi-am luat un rimel, pentru ca nu știu câtă viață mai are celălalt în el, și nu vreau să mă ia pe nepregătite. Așa că, Supershock sa fie! :)

Loțiunea de corp am luat-o pentru că a trebuit sa ii comand lui Matei un șampon, și a fost ofertă, 3 produse cu 20 lei. Asa ca eu am luat loțiunea cu ceai verde și verbină de la Naturals și șamponul cu aroma de prune pentru Matei, și al treilea produs a fost comandat de cineva.
Crema de mâini cu argan și glicerină am luat-o pentru ca încă nu vreau să mă trec la cea grasă cu lăptișor de matcă, aceea e specială în sezonul rece. ;)

Am mai luat un spray pentru soț, nimic special, Avon Exploration, l-am mai luat și îmi place. ;)
Skin so Soft ulei-gel pentru masaj... sună bine, nu? Așa am zis și eu, și l-am comandat... miroase a lavandă! ❤

Și pentru că am îndeplinit condițiile programului motivațional, am primit un set format din șampon, balsam și tratament leave in, din noua gamă Advance Techniques, BB.

Am luat la ultima vizită în Kaufland un gel de curățare Bioten cu miere și arnică, preferatul meu de altfel; o cremă pentru duș K Classic cu lapte de cocos, la 1 litru(tot să îmi ajungă), și un pachet de dischete demachiante Caterine cu extract de aloe vera, pe care am uitat sa le pozez... :)))

Într-o scurtă vizita prin Călărași, în căutare de îmbrăcăminte pentru școală, am dat peste aceste opincuțe, pe care am dat doar 15 lei. Nu sunt prea calitative, dar m-am bucurat ca ma încap, așa că dacă ma țin pentru 10 încălțări, ma bucur! :)

A trebuit să mă și vopsesc, pentru că am fost să îmi fac buletinul și trebuia sa arat bine, nu? Plus ca aveam rădăcinile crescute de o palmă.. exagerez, desigur! :)))
Am ales Pallette, și poza aceasta e buna și pentru terminate, ca le-am folosit deja... :)

Și o acetonă din aceea ieftină și bună. :)

În august am fost o fată norocoasă și am câștigat două premii:

Primul l-am câștigat pe Blogal Initiative, pentru articolul  A day of my life   și astfel am primit un set Rexona cu motion sense, format din spray, roll on și stick,plus o brățară care luminează la fiecare mișcare, dar care la mine nu funcționează! :)

Și am mai câștigat la draga mea  Eva  , când a fost toată nebunia aceea(în sensul bun) cu  #operatiuneademachierea  , produse pentru demachiat Nivea : apă micelară, demachiant bifazic și șervețele demachiante. Am început să folosesc din fiecare! :)
Plus trei mostre de BB Cream de la Etude House. ;)

Cred ca e suficient și de data aceasta. Mă tot mir că am început sa iau mai puține chestii, dar când le strâng pe toate într-o postare încep să dau din colț în colț... :)))

Voi ce ați mai achiziționat în ultima vreme?
Aveți vreunul dintre produsele de mai sus?
Am fost harnică, așa-i? :)))

Kiss! :*

6 comentarii:

  1. pe la avon si la oriflame n-am mai dat comenzi, dar suplinesc lipsurile cu yves rocher :D in weekend am fost pe la bucuresti si recunosc, mi se lipisera cam multe de mana, dar m-am limitat

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu cum e sa ti se lipeasca de mana...:)))
    Nici eu nu am dat cine stie ce comenzi,mai mult strictul necesar,si un moft cu parfumul...dar l-am dorit foarte mult! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ii bun uleiul ala de par? Tot ma impiedic de el si parca nu vreau sa renunt la ce folosesc acum, dar m-am plictisit :)) Need something new ^_^
    Tare multe bunatati ti-ai luat, sa le folositi cu drag :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Măi, îmi pare bun. Îmi cam place cum rămâne parul... dar la câte chestii bag în el, nici nu mai știu care - ce efect are... ☺
    Și eu m-am hotărât cu greu sa îl iau, pentru ca mi-era frica sa nu dau 32 lei degeaba, dar parcă lasă parul mai mătăsos.
    Mulțămesc, cu siguranță le folosesc cu drag, majoritatea... ☺
    Te pupicesc Eva! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ador postarile genul, mereu le urmaresc cu placere :) Sa le folosesti cu placere draga mea, balerinii si rujul de la Avon sunt preferatele mele!

    Pupici

    www.sorananistor.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Și eu urmăresc genul acesta de postați, îmi place sa vad ce au mai luat fetele. :)
    Balerinii sunt foarte comozi, dar materialul de pe interior deja sa semne de oboseală, și asta după câteva purtări. În schimb pe afara arata încă bine.
    Rujul îmi place și mie mult, pentru ca e discret, dar nu foarte discret. :))
    Mersi mult pentru vizită! Pupici mulți! :*

    RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)