Translate

02 septembrie 2015

ZILELE ORASULUI FETESTI 2015

Buna dragelor! :)

Ce sa zic,e minunat sa scriu ditamai postarea a doua oara,pentru ca prima s-a pierdut ca prin minune. Doua zile am scris la articolul acela,si acum turbez de ciuda,dar n-am ce face... :((

Dar incet,incet,reusesc eu,nu ma las! :)

Weekend-ul trecut am fost si eu la zilele orasului Fetesti.

Nu am apucat sa ajung la zilele comunei Borcea,dar ma gandeam ca ar fi cam greu sa fie egalat primarul,pentru ca au fost invitati cei de la Voltaj! Mi-a parut asa de rau ca nu i-am vazut! :(
Desigur,doar pe ei as fi vrut sa ii vad,restul fiind neinteresanti pentru mine. :)




Distractia a tinut trei zile,de vineri pana duminica,dar eu am fost doar sambata si duminica.

Am ajuns sambata seara pe acolo,si in primul rand am cautat loc de parcare...pentru ca era plin de masini!
Am luat-o incet spre zona scenei printr-o mare de oameni,si o ceata de fum. Mirosea a de toate pe acolo. Sincer,puteai sa porti cel mai scump parfum de pe piata,dupa ce traversai zona nu mai miroseai decat a gratar. :))

Nu am putut sta in zona din fata scenei,pentru ca vibratiile de la boxe erau ingrozitoare. Simteam cum ne bubuie in zona inimii,asa ca ne-am dus pe margine.Serios,cred ca daca cineva ar fi avut probleme cu inima si statea o vreme acolo facea infarct si era resuscitat in acelasi timp! Plus ca exact in fata boxelor riscai sa ramai si fara auz...simteam cum protesteaza timpanul cand ma strecuram sa filmez sau sa fac o poza... :))

Cand am ajuns noi,pe scena era Nicole Cherry,impreuna cu band-ul, si doi dansatori,un baiat si o fata(de altfel au fost dansatorii cei mai imbracati care au urcat pe scena atunci). Mi-a placut mult cum a cantat,are voce buna pustoaica,si o tine pentru live. Nu am apucat sa fac nici o poza sau video,pentru ca al meu kinder ma tragea prin toate partile,dupa comedii,chestii gonflabile si calusei.
A trebuit sa ma urc cu el intr-o chestie din aia,ocazie cu care mi-am confirmat ca am un pic de rau de inaltime... :)


A urmat un foc de artificii,care a fost frumos,dar nu prea ii vedeam locul in mijlocul programului... :)


Au urmat cei de la Deepcentral...solistul a incercat sa cante live,dar mi s-a parut cam...obosit,ca sa o spun mai frumos.Nu a impresionat...



Ultimii care au facut show sambata seara au fost Keo si Skizzo Skillz. Au avut band,au cantat live,si mi-a facut placere sa ii ascult,mai ales ca au adus o tenta rock... ;)
Au cantat piese impreuna,dar si separat,fiecare din repertoriul propriu.




                              


Pentru ca nu ies asa des,am decis si eu sa port fusta. O fusta galbena cu fluturasi,care imi place asa de mult,ca o am si pe rosu. Am purtat-o cu un top negru,simplu,si m-am incins cu o curea Berska luata de pe Miniprix. Desigur,in picioare,sandale cu talpa inalta...ma cam dureau picioarele la sfarsit... :)
L-am rugat pe sot sa imi faca vreo doua poze,dar am stat mai stinghera,ca era prea multa popupatie in jurul meu... :)





Duminica am ajuns tot pe la ora 9,iar pe scena era Andreea Antonescu,imbracata in costum de baie(poate voia sa sara direct in piscina dupa aceea... :P) si incaltata cu niste ghete ce imi aminteau de celebrii pantofi cu talpa super-inalta ce ii purtau cele doua Andrele cand inca mai formau trupa....poate va amintiti,ca era nebunie cu ei :))
Nici ea nu a impresionat prin voce sau repertoriu(mi-aduc aminte doar ca a cantat de doua ori "Lasa-ma papa la mare").
Mi-a sarit in ochi ca era foarte slaba si era plina de celulita....muahahhhaaaaa...m-am simtit mai bine!!! :)))
Poze nu am facut,ca era aglomerat rau aproape de scena asa ca am incercat sa fac ecranului...poate puteti sa va dati seama ca e ea... :))




Urmatoarea pe lista a fost Ruxi,fosta membra Blaxi Girls. A cantat piese din repertoriul trupei,dar si piese ale Rihannei,si chiar le-a cantat bine. ;)
A mai cantat si piesa Larei Fabian-Je t'aime...intr-adevar are o voce foarte buna,dar nu o canta mai bine decat originalul(asa cum sugera prezentatorul).
Nici cu ea nu am decat o poza,care e facuta de la departare,fara lumina buna...nu dati cu pietre... :P :)


A urmat cel strigat de toate fetele de 12 ani prezente acolo: Dorian Popa! Tipete si urlete,si rugaminti de a da jos tricoul...ma mir ca nu a lesinat vreuna pe acolo... :)))

Genul interpretat a fost mai mult hip-hop,din playlist-ul international,dar si din piesele lui.
Mi-a placut cum a cantat,a incercat sa faca show(chiar daca erau cativa care il tratau cu huooo),si le-a facut pe plac duduilor pana la urma...si-a dat tricoul jos... :))
Sa va zic de dansatoare? Nu sunt vreo pudica,dar fetele acelea erau dezbracate in zona din spate...purtau pantaloni scurti din jeans,taiati in spate dupa model tanga...si credeti-ma,cand isi faceau schemele,se vedea tot! Daca eu am vazut,care eram mai in spate un pic,baietii din fata au fost niste fericiti...cred ca de-aia erau toti cu telefoanele mobile pe sus... :)))


                          


Ultimul la cantat a fost Mihai Margineanu. S-a prezentat cu trupa proprie,si a cantat binecunoscutele-i melodii. O voce foarte buna,un artist care merita ascultat. M-a incantat,chiar daca nu sunt neaparat fan muzicii pe care o interpreteaza.





Band-ul domnului Margineanu este unul de exceptie. Foarte buni profesionisti,i-am ascultat cu placere,mai ales partea de vioara...mi-a incantat auzul! :)

     



Duminica am fost imbracata mai lejer,pantaloni scurti de jeans,un top negru si sandale cu talpa joasa.
Nu am consumat prea multe:cate o inghetata,o vata pe bat si cam atat. Perturile mi se pareau destul de umflate,si nu as fi avut curaj sa consum carne pe acolo..vad prea multe pe la televizor... :)

Am plecat acasa multumita de spectacol,dar dezgustata de ce poate lasa omul in urma lui. Foarte multa mizerie pa jos,dar a fost si vina autoritatilor,pentru ca am zarit doar cateva cosuri de gunoi care dadeau pe dinafara...adica la atata populatie trebuiau mult mai multe...sper sa se mobilizeze mai bine la anul. :)

The end! :)

Ce ziceti de mica mea cronica?

Kiss! :*


P.S. Va rog sa nu criticati prea mult pozele si video-urile,dar au fost facute cu telefonul,deci nu cu cine stie ce gadget. Dar s-a comportat decent. :)

P.P.S. Daca vreti sa vedeti video-urile mai bine,sunt pe Youtube...Gina-Ionela Strelitov,asa ma gasiti... :)

2 comentarii:

  1. De obicei evit aceste evenimente pentru ca nu-mi prea place aglomeratia dar... mi-a placut mica ta cronicuta.
    Eu as fi mers pentru artificii. ;))
    Mi-a placut mult tinuta ta. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu sunt fan aglomerație, plus ca sunt un pic paranoică, asa ca am stat cu mana pe geantă tot timpul. Dar prim zonele astea nu sunt șanse prea mari sa mă întâlnesc cu astfel de distracție, așa că trec cu vederea.
    Artificiile au fost super! :)
    Mulțumesc, fusta o ador, chiar dacă nu o port prea des. :)
    Pupici mulți! :*

    RăspundețiȘtergere

Feel free to leave a comment! ;)