Translate

27 decembrie 2022

Igiena orala cu Elgydium si Eludril

Igiena orala este la fel de importanta ca si rutina de skincare, după cum bine zicea draga noastra Cristina(cine e pe grupul The Ordinary stie!).

Mai urmăresc pe Instagram reels-uri cu depuneri masive de tartru, si desi le gasesc dezgustator de satisfacatoare(cand sunt curatate), sper ca niciodata sa nu ajung in aceasta pozitie, orice s-ar intampla, pentru ca poate afecta destul de rau.

De aceea e bine sa ne spalam pe dinti minim de 2 ori pe zi cu o cantitate potrivita de pasta de dinti, sa folosim ata dentara si apa de gura.
Gama Elgydium contine diverse produse pentru igiena orala, axate pe diverse probleme sau necesitati.


Folosesc de aproximativ o luna pasta de dinti pentru albire, cu bicarbonat de sodiu micropulverizat ce ajuta la eliminarea petelor superficiale de pe suprafata dintilor după 2 saptamani de utilizare, ceea ce chiar am observat. Dintii mei si-au imbunatatit un pic nuanta, devenind mai luminosi. Nu astept minuni, dar am fost placut surprinsa. Are o aroma usor mentolata, destul de tolerabila si de o mofturoasa ca mine, mai ales ca de obicei gustul bicarbonatul de sodiu se simte. Aici este destul de redus si ma bucur. Eu am varianta cu 100 ml de produs, iar data de valabilitate de la deschidere este de 6 luni.


Periuta de dinti Elgydium Clinic Total Black are peri conici infuzati cu carbune de origine vegetala, iar perii ultra subtiri trebuie sa asigure o curatare optima si delicata. Are un cap de protectie ce poate fi folositor in caz de calatorii. Poate fi sterilizata intr-un pahar cu apa in cuptorul cu microunde, 1 minut la 600W.
Periuta este folosita de sotul meu. El zice ca e cam moale, deci inseamna ca e perfecta, avand în vedere ca isi periaza dintii un pic cam agresiv. Ca sa va dați seama de stilul lui de periaj: schimba periuta la o luna, nu la 3 cum e recomandat, pentru ca se curbeaza perii la varful periutei. Pana acum vad ca aceasta de la Elgydium rezista eroic. ❤️


Apa de gura Eludril Classic este recomandata în diverse situatii specifice, cum ar fi sangerarile gingivale ocazionale, gingii iritate din diverse cauze(placa bacteriana, aparat dentar, implanturi), dupa sau ca adjuvant in cazul tratamentelor parodontale. Contine diclugonat de clorhexidina(0,1%) si clorobutanol(0,5%). Se foloseste 15 zile, dimineata si seara, diluat.


Nu am desfacut-o inca, deoarece trebuie sa merg sa imi rezolv maseaua de minte cat de curand si sunt sigura ca va fi absolut necesara dupa procedura. Va fi foarte potrivita si pentru copilul cel mare- are aparat dentar și gingiile se mai inflameaza din cand in cand. Trebuie consumata in 6 luni de la data deschiderii.


Produsele Elgydium și Eludril le gasiti in farmacii:

Ati folosit vreunul dintre cele 3 produse? V-au fost de ajutor? 😊



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Feel free to leave a comment! ;)