Translate

06 septembrie 2022

Ce activi folosesc pe zona gatului si decolteului

Suntem pasionate de skincare, ne ingrijim intens tenul, dar nu ar trebui sa uitam nici de pielea de pe restul corpului. Astazi o sa vorbim despre pielea de pe gat si decolteu, o piele un pic mai subtire și mai delicata care ar putea arata mai repede semnele imbatranirii daca nu e ingrijita corespunzator.


Pielea de pe gat si decolteu nu prezinta glande sebacee, de aceea poate deveni usor mai uscata decât cea de pe fata, fiind chiar mai predispusa la aparitia iritatiilor( pe ten stratul de sebum protejeaza cat de cat). De aceea e important ca activii folositi pe acea zona sa nu fie foarte puternici.
Asa ca vreau sa va arat ce folosesc eu pentru aceasta zona. Desi pe ten pot plusa cu procente mai mari, pentru zona gatului si decolteului folosesc derivati sau procente mici, si nu le folosesc zilnic, ci poate o data pe saptamana(fiecare):


🌸Gifted de la PSA(Purposeful Skincare by Allies) este un ser uleios cu 5% tetrahexyldecyl ascorbate(derivat de vitamina C) ce poate fi folosit si dimineata si seara(il folosesc doar seara, 1-2 ori pe saptamana). Contine uleiuri presate la rece din samburi de sofranel, floarea soarelui, samburi de struguri, acai, catina alba, samburi de zmeura si squalane, dar si vitamina E plus derivat, coenzima Q10, centella asiatica si licorice.
Ofera glow si emoliere pielii, dar si un boost de antioxidanti pentru un aspect mai ferm.


🌸Midnight Courage de la PSA, este un ulei ce contine 2% granactive retinoid, intr-o baza de multe uleiuri presate la rece: de floarea soarelui, de macese, de catina alba, de coacaz negru, de rodie, de rachitea, de baobab, plus coenzima Q10 si derivat de vitamina E si bakuchiol. 
Il folosesc o data pe saptamana, seara desigur. Ajuta la mentinerea luminozitatii si fermitatii pielii(retinoizii stimuleaza productia de colagen), si targheteaza imperfectiunile(comedoame sau pete).


🌸Lumion de la Skintegra este un toner lichid, ce contine 5% acizi AHA(glicolic, lactic) si 1,58% PHA(gluconolactona), dar si panthenol, extract de ovaz, glicerina si gluconat de calciu cu rol umectant.
Aplic cateva pompite pe gat si decolteu, doar o data pe saptamana. Intra repede in piele si pana acum nu mi-a cauzat nicio iritatie.
Poate ajuta cu uniformizarea aspectului pielii si cu mentinerea fermitatii( acidul glicolic stimuleaza productia de colagen).

⚠️IMPORTANT! Orice activ ati folosi, nu uitati sa aplicati spf pe zona respectiva, sau acoperiti cu imbracaminte!

Si sa nu lipseasca crema hidratanta(fara iritanti), fie cea pe care o folositi pentru fata, fie cea pentru corp, pentru ca o piele hidratata e automat mai sanatoasa si mai frumoasa. ❤️

Toate produsele de mai sus le gasiti pe SOLE, iar daca folositi codul FAKEDIVA aveti 5% extra reducere. 

Voi folositi ceva special pentru zona gatului si decolteului? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Feel free to leave a comment! ;)