Translate

01 august 2022

A-Pad & Infrared

A-Pad si Infrared sunt 2 produse cu derivat de acid azelaic care chiar îmi plac. Dar sunt oare la fel? Haideti sa vedem.


Ambele contin derivatul numit PAD(Potassium Azeloyl Diglycinate) un ingredient care ar avea o parte din proprietatile acidului azelaic, dar care poate fi folosit într-o formula mai eleganta cosmetic, cum au cele 2  serumuri apoase. 

🌸A-Pad contine 20% din acest derivat, pe cand  Infrared contine 10%. 

🌸A-Pad este formulat mai simplu, cu mai putine ingrediente, ceea ce ar ajuta un ten reactiv sa minimizeze eventualele reacții neplacute la un anumit ingredient. Pe langa PAD mai contine si glicerina si alantoina pentru hidratare si calmare. 

🌸Infrared are o formulare usor mai complexa: contine si niacinamide(ce poate ajuta de asemenea la reducerea rosetii), ectoina, panthenol, extract de licorice, centella asiatica, extract de ovaz si alte cateva extracte botanice cu rol calmant, reparator, antioxidant, iluminator.

🌸Ambele pot ajuta la calmarea rosetii, a inflamatiei, la o usoara estompare a hiperpigmentarii, putand fi introduse ca adjuvant in tratarea acneei, a rozaceei, a hiperpigmentarii post inflamatoare. 

🌸Deci daca aveti ten mai intolerant la extra ingrediente, daca nu suportati niacinamidele în orice procent, daca doriti un procent mai mare din derivat, A-Pad poate fi alegerea potrivita. Dar si un ten care tolereaza orice îl poate folosi, desigur. 

🌸Daca aveti tenul mai tolerant, va plac  niacinamidele si vreti sa beneficiati si de alte ingrediente, Infrared va poate fi de ajutor. 

Sunt curioasa pe care dintre cele doua le-ati incercat si cum v-au ajutat acestea tenul. ☺️

A-Pad il gasiti pe site-ul oficial Geek&Gorgeous, în farmacia Tei, Bebetei și pe Emag. 

Infrared îl gasiti pe SOLE, iar codul FAKEDIVA va aduce extra reducere. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Feel free to leave a comment! ;)