Translate

08 mai 2022

Vegreen 730 Daily Moisture Cream-review

V-am aratat intr-o postare recenta pe Instagram ca folosesc crema Vegreen 730 Daily Moisture de 3 ori pe saptamana, alaturi de alte 2 creme. Haideti sa va impartasesc impresiile mele despre aceasta. ☺️


🌸Vegreen 730 Daily Moisture este un produs vegan, are 50 ml si trebuie consumat in 12 luni de la data deschiderii. Tara de origine este Korea de Sud.

🌸Lista de ingrediente este simpla, deci a fost formulata pentru a se potrivi tuturor tipurilor de ten, chiar si unor tenuri sensibile, reactive la diverse ingrediente. Stim ca de obicei produsele asiatice abunda in extracte de plante. Ei bine, aceasta nu are niciunul. Dar ce contine? Ingrediente hidratante, emoliente, reparatoare: glicerina, squalane, arginina, si inca vreo 5-6 ingrediente necesare formulei. Si atat. Fara iritanti, desigur. ❤️ Interesant e ca ingredientele nu se gasesc pe cutia produsului, ci pe tub. E de preferat sa fie în primul rand pe cutie, pentru a citi fara sa desfacem ambalajul. 


🌸Textura acesteia este interesanta, este o crema care se intinde ca un gel. Este usoara, fina si intra repede în piele, fara a lasa film gras chiar si când e aplicata în strat gros(cum o aplic eu cateodata 😁). Iarna are nevoie de ceva extra pe lângă, dar vara ar putea fi folosita cu succes de una singura, pentru hidratare. Când spun asta iau in considerare tenul meu desigur, mixt cu tendinte de deshidratare(in perioada rece).




Crema o gasiti pe SOLE, iar daca folositi codul SOLE1922 aveti 5 % extra reducere. 😉

Astept impresiile voastre despre aceasta crema, desigur. ☺️



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Feel free to leave a comment! ;)