Translate

29 iunie 2022

Ceramol 311 Gel de spalare spumant-review

Gelul de spalare spumant Ceramol 311 este un produs creat în Italia de Unifarco Biomedical. Este un produs de spalare delicat, potrivit pentru fata si corp, pentru piele hiper-reactiva, intoleranta, alergica.
Vine ambalat în recipient de plastic cu pompita, si contine 400 ml de produs. Poate fi consumat in 12 luni de la data deschiderii. 


🌸Lista de ingrediente contine este destul de simpla, nu contine multe ingrediente adaugate pe langa surfactantii delicati (nu contine sles). Glicerina pentru a lasa tenul mai hidratat si Ceramide 3 pentru a ajuta la repararea barierei cutanate. Nu contine iritanti, desigur. ❤️


🌸Desi are ingrediente delicate, este un bun produs de curatare. Are o textura lejera, usor curgatoare, o culoare un pic galbuie. Eu il folosesc seara in general, dupa demachiere. Produsul nu face multă spuma, dar curata bine tenul. Nu lasa senzatia de strangere a pielii. Avand in vedere ca este doar un produs pentru spalare nu ar trebui sa avem asteptari nerealiste de la acesta. Sunt multumita de felul in care actioneaza, e suficient.




Produsul il gasiti pe BioBeauty , codul "cristina10" aduce extra-reducere.


Ati incercat acest produs? Cum vi s-a parut? Credeti ca vi se potriveste? ☺️


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Feel free to leave a comment! ;)