Translate

06 iulie 2022

P20 spray cu spf50 - review

Spray-ul cu spf50 de la P20 este pe terminare, deci pot sa spun ca l-am folosit cum trebuie. Ca toate produsele acestui brand, este conceput sa aiba o protectie ridicata atat UVB cat si UVA, plus o rezistenta marita si durabilitate pe piele.



Varianta aceasta are 100 ml(dar se gaseste si la 200 ml), are spf50 desigur, iar protectia UVA este de 4 stele Boots(ceea ce inseamna ca valoarea se incadreaza intre 40 și 45, masuratorile fiind determinate in vitro). Trebuie consumat in 12 luni de la data deschiderii. 

Lista de ingrediente nu contine cine stie ce ingrediente extra, doar ceva emolienti pentru o aplicare placuta, mai ales ca alcoolul denaturat este pe prima pozitie.
Filtrele solare continute de acesta sunt:
🌞Homosalate(UVB)
🌞Uvinul A Plus(UVA)
🌞Octocrylene (UVB + UVA 2)
🌞Octisalate(UVB)
🌞Avobenzone(UVA)
🌞Uvasorb HEB(UVB +UVA 2)
Un total de 6 filtre care se completeaza pentru a oferi protectie sporita.



Eu il folosesc pentru picioare în mare parte, dar si pe restul zonelor expuse fara probleme. Este lichid, are o culoare gălbuie care schimba un pic culoarea pielii, pare foarte usor bronzata. Intra repede in piele, si desi pare uleios initial nu lasa film gras, ci doar ramane pielea hidratata. Nu ramane nici lipicios, nici alunecos, ceea ce e un plus. Eu folosesc 7 pompite pe fiecare picior(nu am calculat, doar am crezut ca ar fi suficient- ei recomanda ca un tub de 100 ml sa fie consumat în 2-3 aplicari pentru intreg corpul) dar ar merge si un pic mai mult. Se simte mirosul de alcool, dar se duce repede.





Testele lor au aratat ca acest spf are o rezistenta de pana la 10 ore, iar in apa se mentine pana la 80 de minute. Dar trebuie sa tinem cont ca este testat în conditii ideale, asa ca eu recomand sa reaplicati oricum la 2-3 ore când va expuneti prelung la soare.

Spf-urile P20 le gasiti pe Sole, iar daca folositi codul FAKEDIVA aveti si extra reducere, plus sansa de a castiga toata gama de produse PSA daca il folositi pentru o comanda plasata luna aceasta. ❤️

Ati incercat acest spf, sau altul din gama P20? ☺️


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Feel free to leave a comment! ;)