Translate

27 iulie 2022

Avene Tolérance Control - review

Balsamul calmant Tolérance Control de la Avene este special conceput pentru pielea reactiva, intoleranta sau predispusa la alergii.



Lista mica de ingrediente si lipsa celor cu potential iritant ajuta la minimizarea riscurilor de reactii alergice, putand fi folosit chiar si de tenurile foarte sensibile.
🌸Contine D-Sensinone(ingredient activ postbiotic derivat din apa termala Avene), glicerina, squalane, arginina (cu rol umectant, calmant, reparator), unt de shea(emolient).

Pe langa faptul ca nu contine iritanti, aceasta crema nu contine nici conservanti, fiind ambalata in conditii protectoare in vid, iar livrarea se face printr-o pompita care nu lasa sa patrunda aer in interior.
Contine 40 ml de produs, iar termenul de valabilitate nu este limitat datorita ambalajului protector. ❤️
🌸Are o textura destul de densa, dar care se intinde rapid si se absoarbe foarte bine. Este fina si se simte ca este emolienta, dar pe tenul meu nu lasă film gras( ten mixt cu tendinte de uscare). 
Aplic 4 pompite pentru fata, gat si decolteu.




🌸Este o crema simpla dar hidratanta si protectoare, este suficient ceea ce face. Este una din cremele spre care intind mana cand simt tenul mai iritat un pic. 

Produsele Avene le gasiti în farmacii sau magazine online gen EMAG. 

Ati incercat acest produs? Ce impresii aveti despre acesta? ☺️


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Feel free to leave a comment! ;)