Translate

13 martie 2022

Tria Light de la Skintegra - review

Tria Light de la Skintegra este un ser-crema ce targheteaza tenul acneic,dar e potrivit pentru orice tip de ten, mai ales daca se confrunta si cu unele comedoame, din cand în cand. Eu nu am ten acneic, cate un cos apare destul de rar, dar asta nu înseamnă ca nu pot beneficia de ingredientele acestuia. Este ambalat in tub cu pompita(in vid) si contine 30 ml de produs. 



🌸In lista de ingrediente gasim niacinamidele foarte sus, pe al doilea loc, ceea ce inseamna ca e un procent bunicel- 6%, ceea ce inseamna ca e potrivit persoanelor ce nu suporta procent mare de niacinamide(ajuta la imbunatatirea conditiei pielii, ilumineaza tenul, reduce roseata, hidratează, are și rol antiaging). Contine si zinc PCA, un ingredient care ajuta la normalizarea productiei de sebum. Mai contine ingrediente cu rol calmant, hidratant/umectant( glicerina, alantoina, panthenol, bisabolol), acizi grași precursori ai ceramidelor- care sunt de ajutor și tenului acneic(omega 3 și 6), antioxidanti( extract de ceai verde, vitamina E + derivat), cu rol iluminator( niacinamide, extract de licorice), cu rol antiinflamator(extract de salcie alba). E plin de ingrediente bune, dupa cum se vede, si nu contine iritanti. ❤️



💠Pentru ca are multe ingrediente calmante, mie imi place sa il folosesc in aceeasi seara cu un exfoliant puternic(25% glicolic). Sunt sigura ca imi ajuta tenul sa nu se irite, deoarece a doua zi nu am nicio problema in acest sens, lucru testat de fiecare data. E adevarat ca pun din plin( cate 4 pompite) si aplic si crema hidratanta dupa. Dacă aveti un ten gras sau mixt care doreste doar produse lejere, il puteti folosi cu succes doar pe acesta. 
Poate fi folosit si in completarea unor tratamente anti-acnee, pentru ca ajuta la refacerea barierei cutanate, la calmare, la eliminarea mai rapida a pigmentarii post-inflamatorie. 





🌸Cred ca este preferatul meu dintre produsele Skintegra încercate pana acum, desi nici celelalte nu sunt de neglijat. Doar ca acesta este mai complex. 

💠Produsul il gasiti pe SOLE, iar daca folositi codul SOLE1922 aveti 5% extra reducere:

https://www.sole.ro/ingrijire-personala/ten/skintegra-tria-light-crema-de-fata-pentru-acnee-si-comedoane-30-ml-f53165.html

Ati incercat Tria Light pana acum? Credeti ca v-ar fi de ajutor? ☺️

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Feel free to leave a comment! ;)